KERESÉS search-close
Keleti Andrea

Keleti Andrea

Család, magánélet:

Van egy csodálatos férjem, akivel most ünnepeltük a 15. házassági évfordulónkat. Két gyerekünk, a 13 éves Viki, és a 8 és fél éves Máté már izgatottan készül a SZEL-re. Amikor én először táncoltam ebben a műsorban Máté még csak 5 hónapos volt.

Szakmai karrier/eredmények:

Sokszoros amatőr és profi magyar bajnok standard és latin táncokból. Nemzetközileg világbajnoki 7. helyezett a legjobb eredmény. A Szombat Esti Láz győztese Csonka András oldalán

Ha pár mondatban kéne bemutatkoznia, mit mondana?

Boldog vagyok, hogy azzal foglalkozhatom amivel mindig is szeretettem volna. Ma magyarország egyik legnépszerűbb tánciskoláját vezetem, amiben külön öröm, hogy társam a férjem. Tánciskolánk 22 éve működik, és a mostani s korábbi televíziós showban szereplő táncosok nagy része az én tánciskolám növendéke volt. Manapság fő profilunk a versenytánc helyett a hobbi tánc lett, igyekszünk mindenkit megtanítani erre a csodás és szórakoztató mozgásformára.

Amire/akire a legbüszkébb:

Természetesen a családom az, amire a legbüszkébb vagyok. Ma már el sem tudnám képzelni az életem nélkülük.

Szabadidős perceit mivel tölti?

Igyekszem sok mindent csinálni. A különféle sportok mellett imádom a kreatív dolgokat. Sok időt töltök kreatív lakberendezéssel, nem csak függönyt vagy párnát varrok, de képeket is festek. Tánc és alkalmi ruhákat rengeteget tervezek és készítek. Bár eredetileg ez a tanult szakmám, ma már csak hobbiként csinálom.

Hova utazna el még szívesen?

Imádok utazni, de sajnos a munkát nehezen tudom hosszabb távra itthon hagyni. Így inkább csak rövidebb utazásokat, közeli vagy hazai célpontokat választottunk az elmúlt 12 évben. Egyszer még nagyon szeretnék eljutni néhány egzotikus trópusi országba, bár Amerika is az örök álmok között szerepel.

Kedvenc idézet/mottó?

"Ember ! Tanulj meg táncolni, különben mit kezdenek veled az angyalok a paradicsomban! "

Kedvenc táncos film/jelenet?

Flashdance. Én emiatt a film miatt lettem táncos.

Milyen könyveket olvas szívesen?

Mostanában, hogy a gyerekek egyre önállóbbak, egy kicsit több időm jut olvasni. Egyenlőre inkább szórakozásnak, mint szellemi fejlődésnek tekintem, így ha nem a gyerekem tankönyveit bújjuk, akkor valami romantikus, könnyű kis regényt választok.

Milyen zenei stílust kedvel?

Legjobban a könnyű jazz, és a dallamosabb pop vagy latin zene amit szívesen hallgatok.

Kedvenc színész/színésznő?

Nincs kedvencem, sok féle karaktert szeretek.

Ha ital, akkor...

Forró csoki

Ha étel, akkor...

Tengeri herkentyűk

Ha szín, akkor...

Zöld

Mit vár a Szombat Esti Láztól?

Nyolc remek estét, sok csodás pillanatot. Remélem megint az ország lázban ég majd, és sok embernek kedve lesz egy könnyed cha-cha-chához.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való