KERESÉS search-close

Rezes Judit a győztes félrelépő

szerző:
2014.05.24. 20:47
Hetekig küzdöttek, megtanulták a leckét, tűrték a kritikát, kihozták magukból a maximumot. Ma este utoljára léptek félre, végül Rezes Judit és Lehoczky György léphetett a dobogó legfelső fokára.
Rezes Judit a győztes félrelépő
Hihetetlen emelések, fájdalmas sérülések, szívszorító pillanatok, és elképesztő táncok. Ezeket köszönhettük a Szombat Esti Láz idei évadának, ami ma véget ér. Kérdés ki lesz az a sztár, aki mindenkit maga mögé utasít majd?

Meglepetésekben pedig nem lesz hiány, kezdésként Jáksó László tánclépéseit csodálhattuk meg, később pedig még a Mamma Miából is láthatunk majd részleteket.

"Én szeretem a Gábort!"

A sort Heilig Gáborék kezdhették, aki úgy döntött meglepi Iringót egy személyes dologgal: dalt írt kettejükről! Südi Iringó a könnyeit sem bírta visszatartani, és rendkívül sajnálta, hogy vége lesz a Szombat Esti Láznak. A könnyek potyogtak a revü után is, mely után a zsűri is elégedetten nyilatkozott róluk.

"Isteni volt! A vége."

Eszményi Vikiéket a próbán meglátogatta Hernádi Judit, aki mint fentebb láthatjuk vicces kritikát is megfogalmazott néha róluk. A katonás jive Esztergályos Cecília szerint remek volt, és külön kiemelte Eszményi Viktória erőfeszítését is. Jáksó László szerint pedig Viki hivatalosan is felszabadult.

"Még mindig a saját hatásom alatt vagyok."

Nyolc hete vártunk erre a pillanatra, és a Szombat Esti Láz döntéje elhozta számunkra: következhetett Makranczi Zalánék electric boogie-ja. A vicceskedés helyett végül úgy döntöttek komolyan veszik majd a produkciót. A droidhadsereg lemosott mindent, Makranczi Zalán pedig helyett cserélt még Csonka Andrással is. Utóbbit nem csak a tánc, de saját produkciója is lenyűgözte.

"Ha te nem leszel benne a tévében, akkor én nagy szarban leszek!"

Szinetár Dóráék úgy döntöttek Angyal Andrásal, hogy feldobják a keringőjüket step elemekkel. Nem csak a kopogást hallhattuk aztán, hanem a dicséretek sorát is. Keleti Andrea szerint úgy volt fűszerezve ez a keringő ahogy illik, Csonka András viszont hálát adott azért, hogy az ő keringőjükben annó nem volt keringő. Jáksó László szimplán csodálatosnak titulálta amit látott.

"Jézus, ez a Kriszta!"

Orosz Joci szerint Kriszta hazaérhetett ezzel a bollywood-dal, és azt is láthattuk, ahogy Máté Kriszta indiai hírbemondává változott. Kriszta ezzel az átváltozással mindenkit ledöbbentett. Hát még a múlt heti boci boci tarkájával, amit le is ellenőriztünk, hogy helyesen énekelt e annó visszafele.

"Én ilyen férfi szeretnék lenni!"

Győző beállította a konyhába Karcagi Dalmát, és megfőzette vele az utolsó vacsorájukat még a rumbájuk előtt. A szenvedélyt a zsűri is díjazta, Jáksó László ráadásul a legnagyobb bókot is elsütötte.

"Köszönöm Tanár Úr!"

Molnár Andi híradóssá válhatott a próbák során, Bárdos András pedig jelessel díjazta partnere tudását. Csonka András pedig a csa-csa-csájukat ismerte el. Keleti Andrea boldogságot látott Bárdos András arcán, így arra sem emlékezett, hogy mit táncoltak.

"Reggel még azt gondoltam jaj de jó, hogy vége lesz, most viszont..."

Lehoczky Gyuri és Rezes Judit megünnepelték barátságukat egy romantikus estével, majd megmutatták egymáshoz fűződő viszonyukat jazz formájában is. Keleti Andrea állva tapsolt, a produkción pedig még Szabó Győzőék is meghatódtak.

Jöhettek a közös produkciók!

Eszményi Viktória elvegyült a bemelegítő lányok között, akit később Heilig Gábor az egekig emelt a discojuk során! A búcsútáncok sorát Szinetár Dóráék folytatták egy kortárs előadással, majd Máté Krisztina tingli-tangóját csodálhattuk meg Bárdos Andrással. A közös táncok sorát pedig Rezes Judit és Szabó Győző gyertyafényes keringője zárta.

Ezután láthattuk azt a világhírű musicalt is, amely számos országban aratott már zajos sikert, hollywoodi sztárok közreműködésével készült belőle mozifilm, és tele van olyan világslágerekkel, amelyeket generációk dúdolnak évtizedek óta. A musical amely most megérkezett Magyarországra, és amelynek magyar verziójából itthon először most láthattunk exkluzív részleteket. Nem másról volt szó, mint a Mamma Miáról, melyet a Madách Színház csapata adott elő.

A szavazatok ezután lezárultak, és elérkezett a pillanat, hogy megtudjuk a végeredményt.

A Szombat Esti Láz harmadik helyezettje Szinetár Dóra, a második pedig Szabó Győző lett.

Aki viszont mindent vitt, és megnyerte a Szombat Esti Lázat az Rezes Judit és Lehoczky György!
^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való