KERESÉS search-close

Győzőék maximális pontszámmal nyerték meg a hatodik Félrelépést

szerző:
2014.05.06. 14:30
A színész partnerével, Karcagi Dalmával nem csak bécsi keringőjére kapott maximális pontszámot, de a páros bezsebelte Csonka András plusz pontjait is, így 45 ponttal végzett az első helyen.
Győzőék maximális pontszámmal nyerték meg a hatodik Félrelépést

Ezen a héten Eszményi Viktóriának, és Máté Krisztának volt talán a legnehezebb a felkészülése, hiszen mindkettejük táncpartnere deréksérüléssel bajlódott, ezért több napig profi táncos nélkül kellett gyakorolnuk a hatodik Félrelépésre.

Viktória szerelmének, Heilig Gábornak sokkal jobb hete volt. Egyrészt azért, mert Iringó sérülés nélkül tudott részt venni a próbákon, másrészt pedig azért, mert Gábor egy kis legális fenékfogdosás segítségével tudta bemutatni régen várt első emelésüket a Szombat Esti Lázban. Talán ennek az új elemnek is köszönhetően Gábor és Iringó csupa pozitív kritikát zsebelt be a zsűritől, disco koreográfiájukra pedig összesen 35 pontot kaptak.

Orosz Jocinak nem csak a sérülése, hanem Máté Kriszta is megnehezítette egy kicsit a heti munkáját, ugyanis Kriszta évtizedek óta nem tudja megtanulni, hogy melyik a jobb, és melyik a bal oldala, így a koreográfia betanulása komoly akadályokba ütközött. A páros azonban még ezzel is megbirkózott, és szinte csak dicséretet gyűjtött be az ítészektől, akik 34 ponttal jutalmazták őket.

Makranczi Zalán meg volt róla győződve, hogy a kortárs tánccal, ő már haza is ért, aztán később kiderült, hogy Zalán, és profi partnere számára nem pont ugyanazt jelenti a kortárs. Práger Kitty először nem értette, hogy Zalánnak miért egyértelmű, hogy őt ki kell kötözni a színpadon, de később mégis kötélnek állt, és felhasználtak néhány kötelet a koreográfiájukban, amire 37 pontot kaptak a zsűritől.

Partnere szerint Eszményi Viktóriának van a legjobb lába az egész mezőnyben, erre pedig Cseh-Szakál Tibor nem csak a koreográfiával, de egy magassarkúval is ráerősített, mert nagyon szerette volna, ha mindenki felfedezi Viki szenvedélyes oldalát. Hogy a formás lábaknak, vagy valami egészen másnak köszönhette a páros rumbája a sikert azt nem tudni, de a zsűri 34 pontra értékelte az erőfeszítéseiket.

Molnár Andi szerint a quickstephez leginkább türelemre van szükség, ami Bárdos András számára teljesen ismeretlen fogalom, de ennek ellenére, egy kis mozgázkoordinációs gyakorlatsor után össze tudták rakni a koreográfiájukat, aminek sikerét a 36 pontos értékelés tükrözi a leginkább.

Rezes Juditnak a kemény csaj szerepet kellett felvennie, legalábbis ezt szánta neki partenere, Lehoczky György, azt azonban még Gyuri sem gondolta volna, hogy Judit annyira kemény lesz, hogy a zsűri sem mer majd nekik 40 pontnál kevesebbet adni freestyle koreográfiájukra.

Angyal András csodafegyverként ezúttal a nyalókához nyúlt. Andrisnak két célja volt a héten, egyrészt, hogy a próbák alatt Szinetár Dóra a szokásosnál sokkal kevesebbet beszéljen, amiért folyamatosan nyalókákat tömött partnere szájába, a másik cél pedig természetesen az volt, hogy jó pontszámot kapjanak hip-hop előadásukra, amiért pedig minden zsűritag kapott ajándékba egy-egy pálcikás édességet. Bár Dóri teli szájjal is végigbeszélte a próbákat, viszont a zsűrinél bevált Andris trükkje, hiszen 38 ponttal távozhattak a parkettről.

Karcagi Dalma úgy érezte, hogy a bécsi keringő igazi szellemét csak Bécsben lehet megérezni igazán, azonban Szabó Győző persze ebből az utazásból is kihozta a magának jobban tetsző verziót, és azonnal egy vidámpark felé vette az irányt. Az óriáskerék, a dodgem, a fagyi, a vattacukor, és az emberpróbáló hullámvasút után azonban belekezdtek a bécsi keringő koreográfia elsajátításába is, ami annyira jól sikerült, hogy sok dicsérő szó mellett 40 pontot is bezsebeltek a zsűritől.

Eljött az extra pontok kiosztásának ideje, ami ugyebár bármikor felboríthatja a produkciók után kialakult sorrendet. Keleti Andrea egy olyan táncosnak ajánlotta plusz öt pontját, aki nem pontos tánclépéseivel, sokkal inkább személyiségével vette le a lábáról az egykori versenytáncost, Andi Heilig Gábornak adta plusz pontjait. Jáksó Lászlót a sok lenyűgöző produkció közül Bárdos András és Molnár Andi lepte meg a legjobban, így ő nekik ajánlotta plusz pontjait, míg Esztergályos Cecília a fiatalságát visszahozó Eszményi Viktóriára voksolt. Mivel Csonka András plusz öt pontját Szabó Győzőnek ajánlotta, így a színész partnerével, Karcagi Dalmával a Szombat Esti Lázban megszerezhető legtöbb ponttal, 45-tel megnyerte a hatodik Félrelépést.

Győztesként Győzőék maguk határozhatták meg, hogy jövő héten mit fognak táncolni, ők pedig az argentin tango mellett döntöttek. Bárdos Andrásnak és Molnár Andinak a táncválasztó a keringőt, Rezes Juditnak és Lehoczky Györgynek a charleston-t, Heilig Gábornak és Südi Iringónak a rock n roll-t, Eszményi Viktóriának és Cseh-Szakál Tibornak a cha-ch-cha-t, Szinetár Dórának és Angyal Andrásnak a disco-t, Makranczi Zalánnak és Práger Kittynek a jive-ot, Máté Krisztának és Orosz Józsefnek pedig a slowfox-ot adta, így ők ezekben a koreográfiában mutathatják meg tánctudásukat a hetedik Félrelépésben.
^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való