KERESÉS search-close

Rezes Judit elszívta a többiek szavazatait

szerző:
2014.05.03. 20:36
Képtelenség letaszítani a trónról őket Lehoczky Gyurival, így csak arra tudunk gondolni, hogy vámpírok módjára szívják el a szavazatokat a többi versenyzőtől.
Rezes Judit elszívta a többiek szavazatait
Bár egy ideig a szavazásban Máté Krisztáék vezettek, hamar visszatért minden a régi kerékvágásba. A végső győzelemre is esélyes Rezes Juditék megszerezték a negyedik győzelmet is, viszont úgy tűnik állandó üldözője is akadt, hiszen Eszményi Viktória és Cseh-Szakál Tibor ismét az előkelő második helyet szerezték meg.

A dobogó harmadik fokának ismét a Bárdos-család örülhetett, azzal a különbséggel, hogy most nem Bárdos András és Molnár Andrea lett a harmadik, hanem Máté Krisztina Orosz Józsival.

Azt viszont továbbra is fontos megemlíteni, hogy a végső győzelem azé lesz, akit majd rajongói a Nyolcadik Félrelépésnél sms-sel is támogatnak!

A Negyedik Félrelépés első három helyezettje az internetes szavazatok alapján:

1. Rezes Judit és Lehoczky György 36%

2. Eszményi Viktória és Cseh-Szakál Tibor 28%

3. Máté Krisztina és Orosz József 23%
^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való