KERESÉS search-close

Rezes Juditékat letaszították a trónról!

szerző:
2014.04.12. 22:15
Szatírt, cowboy-t és fenéksöprögetőt is láthattunk a Második Félrelépés során, mégsem ők, hanem egy harcos páros győzött Rezes Judit és Lehoczky György előtt!
Rezes Juditékat letaszították a trónról!
Ütős kezdést láthattunk Rihanna - We found love című zenéjére, a kanapén pedig már ott ült készenlétben a négy mindenre elszánt szerelmes párunk nyolc profi táncosával, akik szemmel láthatóan "túlélték" az első sokkot.

Bárdos András azért elárulta, a renoméja visszaállításához már az is kevés lenne, ha pár elégtelen osztályzatot kiszórna diákjai között.

Miután felidéztük, hogy mi is történt múlt héten, Szabó Győző arra kérte Ördög Nórát, hogy ne zargassa őt a produkciója előtt, mivel halálra izgulja magát. Sokáig viszont nem húzhatta az időt, hiszen a Második Félrelépést neki, és Karcagi Dalmának kellett megnyitnia.

"Nagyon édes volt, ahogy meglovagoltad Győzőt!"

A country csa-csa a csábítás tánca, ahol a lány kacér, a férfi pedig fogadja ezt a kacérságot, és reagál rá. Nos, úgy tűnik a kacér produkció jó választás volt Szabó Győző és Karcagi Dalma számára, hiszen a zsűri újra 29 ponttal értékelte őket. Ez múlt héten az extra pontok nélkül az első helyig röpítette őket, kérdés, most mennyire lesz elég a Második Félrelépés során? Esztergályos Cecília mindenesetre nem csak a táncot, de Karcagi Dalma lovaglását is kiemelte.

"Múlt héten kaptam egy habcsók balerinát, most pedig egy kész nőt."

Orosz Joci így konferálta fel tangóját Máté Krisztával, ami a szerelem tánca. Bárdos András szerint viszont Krisztában aligha törnek majd fel érzések a tangó miatt. Az asszony illata viszont úgy látszik csodákra képes, hiszen a lélegzetelállító produkció szintén 29 pontot kapott a zsűritől.

"Egy ilyen dolognál, ennyi esztendő után bele lehet szeretni megint az embernek a feleségébe."

Eszményi Viktóriáéknál már teljes a paso-hangulat, amire szükségük is volt, hiszen a múlt heti produkciójuk után nem csak a zsűri, de az internetezők is hátra sorolták őket. Nem úgy Heilig Gábor aki a keringő láttán ismét szerelmes lett. Cseh-Szakál Tiborra a próbák alatt szoknya került, produkciójuk után pedig 27 pontot zsebeltek be Eszményi Viktóriával. Keleti Andrea pedig azt tanácsolta Heilig Gábornak, hogy innentől kezdve ne mamának, hanem senoritának szólítsa kedvesét.

"Mi van, még mindig a múlt héten röhögsz?"

Bárdos András a próbán feleségéhez hasonlította Molnár Andit, a slowfoxuk viszont semmiben sem hasonlított múlt heti produkciójukhoz. Maga volt az elegancia! Jáksó László örült is annak, hogy nincs most már kiesés, hiszen olyan fejlődéseket láthat, mint amilyen Bárdos Andrásé. Csonka András kedves mosolyát viszont úgy tűnt félreértette Bárdos András. 30 ponttal pedig átvették a vezetést!

"Pardon! Lesz fenéksöprögetés?"

Esztergályos Cecíliát ez érdekelte elsősorban Südi Iringó és Heilig Gábor tánca előtt, a művésznőt pedig megnyugtatták, hogy ha a zsűri rendes lesz, akkor mindenképpen. A bírák jól viselkedtek, meg is kapták a fenéksöprést, ők pedig 29 ponttal jutalmazták Heiligéket.

"Nórit megkérdezném, mikor jön hozzám feleségül?"

Szinetár Dóra dühös tekintetével kezdődhetett a csa-csa-csa, és a feszült hangulat végig kitartott, míg Angyal András le nem fejelte Dórit a produkció befejezésénél. Jáksó László nagyon élvezte a "verekedést", a harcos csa-csa-csa pedig elsöpört mindent 33 pontjával. Angyal András az értékelés után kísérletet tett egy lánykérésre, de Ördög Nóra közölte vele, hogy már nem lehet Angyalné.

"A szatír és a kislány!"

Makranczi Zalán a quicksteptől nem volt elájulva, hiszen állítása szerint így nem mozog egy normális ember. Szerencséjére azonban ebbe a produkcióba is belerejthette a már-már védjegyévé vált droidtáncát. A zsűri a mutogatós bácsinak és a kislánynak 27 pontot adott.

"Többször álmodtam a múlt heti rumbátokkal."

A próbán láthattuk, hogy Rezes Judit a győzelem ellenére nem volt maximálisan elégedett a produkciójával, Szabó Győző szerint viszont ez egyáltalán nem meglepő, hiszen otthon is ilyen szerelme. A salsa után sokak lélegzete elállt: Rezes Judit és Lehoczky György ismét egy tökéletes produkcióval örvendeztette meg a közönséget. Csonka András elárulta, hogy már a múlt heti rumbát sem tudta elfelejteni, de ezután valóságos eksztázisba került. Jáksó László megalapította az N.T.O.SZ.-t (Nem Táncolók Országos Szövetsége), a zsűri pedig 32 ponttal díjazta a produkciót.

Jöhettek a plusz pontok, és a pörgetés!

Keleti Andrea egy elegáns párosnak, Máté Krisztinának és Orosz Józsefnek adta a plusz öt pontját. Jáksó László a hőssé válást pontozta, és Bárdosékat gazdagította öt ponttal. Csonka András az új hangulatot és Rezes Juditékat díjazta öt ponttal. Esztergályos Cecília a harcos Szinetár Dóráékat repítette az élre.

Szinetár Dóra és Angyal András tehát megnyerték a Második Félrelépést, és úgy döntöttek, hogy legközelebb broadway-t táncolnak majd.

A többiekre a pörgetés és a gombnyomás várt: Rezes Judit és Lehoczky György foxtrott-tal, Bárdos András és Molnár Andrea tangóval jelentkezik majd. Jazz-t táncol majd Máté Krisztina Orosz Józseffel, hip hop-ot láthatunk majd Szabó Győzőéktől, Heilig Gábor és Südi Iringó pedig keringőzni fognak. Makranczi Zalán és Práger Kitty a csa-csa-csát pörgette ki. Eszményi Viktória pedig disco-val jelentkezik majd Cseh-Szakál Tiborral.
^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való