KERESÉS search-close

Döntöttek a netezők: Rezesék voltak a legjobbak!

szerző:
2014.04.12. 20:45
Lezárult az első igazi megmérettetés a Szombat Esti Láz oldalán, és úgy tűnik egyelőre nagy az egyetértés az internetezők és a zsűri között.
Döntöttek a netezők: Rezesék voltak a legjobbak!
Hasonlóan az ítészekhez, az internetezők is úgy gondolták Rezes Judit és Lehoczky György rumbájánál nem volt szebb látvány múlt héten. Ők a szavazatok 26%-át szerezték meg.

A második helyre a nagyot hajrázó Heilig Gábor és Südi Iringó párosa futott be 21 százalékkal. A siker mellett sajnos szomorkodhatnak is Heiligék: Eszményi Viktória és Cseh-Szakál Tibor sereghajtóként végeztek a zsűri után az internetezők szerint is.
A többiek közt viszont csak pár százalékok döntött, így nem túlzás kijelenteni: valószínűleg a Második Félrelépés után is hatalmas harcot láthatunk majd a szavazatokért.

Végeredmény:

Rezes Judit és Lehoczky György 26%
Heilig Gábor és Südi Iringó 21%
Bárdos András és Molnár Andrea 13%
Szinetár Dóra és Angyal András 12%
Máté Krisztina és Orosz József 11%
Szabó Győző és Karcagi Dalma 9%
Makranczi Zalán és Práger Kitty 6%
Eszményi Viktória és Cseh-Szakál Tibor 2%
^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való