KERESÉS search-close

Szinetár Dóra és párja is táncra perdülnek!

szerző:
2014.03.14. 14:08
Eddigi pályafutásuk során egyszer dolgoztak együtt, ami gyümölcsöző volt számukra, most viszont a Szombat Esti Lázban ellenfelekként léphetnek majd a táncparkettre.
Szinetár Dóra és párja is táncra perdülnek!
"Ha volt valaha hobbim, amivel így gyerekkoromban a szabadidőmet töltöttem, akkor nekem az a tánc volt!" – mondta Szinetár Dóra a 8:08-ban, s azt gyanítjuk ezután nehéz helyzetben lesz Makranczi Zalán, ha le akarja győzni őt, bár egy rövid kis ízelítőt kaptunk tőle a droid-táncból, amivel könnyen lehet, hogy sarokba tudná szorítani kedvesét.

Ők ketten tehát az újabb sztárpáros, akik egymás ellen küzdhetnek majd a Szombat Esti Lázban. Bár ellenfelek, ennek ellenére azért titkolózni nem fognak egymás előtt, hiszen szerintük az azért nem lenne életszerű.

Zalán Práger Kitty-vel, Dóra pedig Angyal Andrással táncolhat majd.

A sztárpár férfi tagja elárulta, hogy az első próbák után egyelőre nem érez fáradtságot, Dóra végtagjainak viszont szokniuk kell ezt az új fajta terhelést.
^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való