KERESÉS search-close

A 40+-os korosztály szerezte meg a vezetést a generációk első csatájában

szerző:
2018.09.02. 21:05

Az RTL Klub saját fejlesztésű vadonatúj műsorában, a Szenzációs Négyesben vasárnap este elindult a generációk csatája: a nem mindennapi produkciók igazi érzelmi hullámvasútra tették a nézőket és a zsűrit.

Az első megmérettetésben a csapatok rukkoltak elő egy-egy meghökkentő produkcióval.

Az 50+-osok - Oszvald Marika, Keresztes Ildikó, Csonka András és Magyar Attila – csapatkapitányuk, Keresztes Ildi javaslatára a Chicago című musicalből mutattak be egy dalt, azzal a csavarral, hogy átírták a szöveget. Alföldi Róbert szerint több energiát kellett volna belevinni a produkcióba, Ráskó Eszter pedig megjegyezte: szeretné tudni, milyen szer hatása alatt követték el ezt az előadást a csapat tagjai. A zsűri a produkciót 19 ponttal díjazta.
 


A 40+-osok - Koós Réka, Fésűs Nelly, Hajdu Steve és Kökény Attila egy bűvészprodukciót mutattak be, mert Hajdu Steve heti csapatkapitány úgy gondolta, ezzel sikerülhet elbűvölniük a közönséget. Ganxsta Zolee szerint bombaprodukció volt és Alföldi Róbert is csodálta a csapat előadását. A zsűri 26 ponttal jutalmazta a varázslatot.

A 30+-osok - Tóth Gabi, Nagy Alexandra, ÉNB Lali és Szabó Simon – csapatkapitánya: Lali nem hazudtolta meg magát és egy igazán bevállalós produkciót tett le a csapat elé, majd gatyát lerántva prezentálta, hogy mire szeretné rávenni társait. Végül Simon belement a játékba, és egy szál törülközőben lejtett táncot Lalival, a lányok pedig ruhában cukiskodtak mellettük. Ganxsta Zolee megszólalni sem tudott a produkció után, majd amikor levegőhöz jutott, frappánsan értékelte a látottakat: „kisbohóccal nagy cirkuszt csinálni, az az igazán menő”. A csapat a zsűritől 15 pontot kapott.
 


A 20+-osok - Szabó Zsófi, Michl Juli, Oláh Gergő és Szalay Bence – csapatkapitányuk, Oláh Gergő javaslatára Michael Jackson négy korszakából adott elő egy-egy dalrészletet. Ráskó Eszter dicsérte a táncot és a koreográfiát, míg Alföldi Róbert szerint a fiatalok azt gondolták, rajongásuk tárgyát csodálatosan tudják prezentálni és ennek érdekében mindent elkövettek. A zsűri egyetértett abban, hogy a 20pluszosok túl komolyan vették magukat és végül a produkció 19 pontot kapott.

A csoportos produkciók után az egyéni előadások jöttek. Oszvald Marika pontosabban „MariKO” pankrátorokkal lépett a ringbe és a vadállati énjét mutatta meg. A közönség állva tapsolt és hatalmas ovációval köszönte meg a nem mindennapi élményt. A zsűri maximális pontszámmal jutalmazta Marika pankrációját.
 


Szabó Zsófi produkciója mindenki szemébe könnyeket csalt. A Story Extra műsorvezetője egy mesét adott elő, olyan csavarral, hogy az előadásba elhunyt édesapja, Szabó Gyula hangja is bekapcsolódott, így varázsoltak egy megható prózai duett produkció a színpadra. A zsűri természetesen maximális pontszámmal jutalmazta a megindító pillanatokat.

Koós Réka A hattyúk tavából adott elő részletet, jó nagy geggel megspékelve. Ugyanis Réka rendhagyó módon egy elhízott hattyúlány volt, aki csetlett-botlott a színpadon. A színésznő produkcióját 27 ponttal jutalmazta a zsűri.

Utoljára Tóth Gabi következett, aki szintén nem hazudtolta meg magát és extrém helyzetekben, a saját félelmeivel szembenézve énekelt és egy komplett videóklipet jelenített meg a színpadon. A zsűri őt is 27 ponttal díjazta.
 


Az összesített pontszámok alapján, a generációk első csatájában a legtöbb pontszámot a 40+-osok zsebelték be. Jövő vasárnap este pedig újra bizonyíthatnak a csapatok, hiszen a tét nem kisebb, mint megnyerni a generációk csatáját.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való
!

A tartalom megtekintése csak az X-Faktor Elit Klub tagjai számára engedélyezett!

A tartalom megtekintése csak az X-Faktor Elit Klub tagjai számára engedélyezett!