KERESÉS search-close

Szerelemteszt elé állítottuk Puskás Petit és barátnőjét

szerző:
2016.01.14. 19:36
Láthattuk már énekesként, színészként, valamint heteken keresztül élt a szemünk előtt az afrikai dzsungelben. Ám gondoskodó hős szerelmes oldalát, eddig nem sűrűn mutatta meg a nyilvánosság előtt a The Biebers frontembere. Teszteltük, hogy párjával, Angélával mennyire vannak egy hullámhosszon.
Szerelemteszt elé állítottuk Puskás Petit és barátnőjét
A fiatalok kapcsolata nem indult zökkenőmentesen, hiszen szerelmük hajnalán Peti kiköltözött az afrikai dzsungelbe. Ezzel próbára téve kedvese türelmét.

A csinos színésznőt később már csak a barátai informálták szerelme hogylétéről. Ő pedig csak várta, hogy Peti végre hazatérjen, és ott folytassák ahol a „Celeb vagyok, ments ki innen” előtt abbahagyták.

Szerelemteszt elé állítottuk Puskás Petit és barátnőjét
 
„Miután Peti hazajött, nagyon retteget, hogy kidobom-e vagy sem.”

A kapcsolatuk persze, azóta szárnyal. Olyannyira, hogy el sem tudják képzelni életüket egymás nélkül és a mai napig nem bánták meg, hogy anno, gyorsan komolyabbra fűzték kapcsolatukat.

Szerelemteszt elé állítottuk Puskás Petit és barátnőjét

Az énekesnek, saját bevallása szerint, kicsit sok furcsa szokása van, melyekkel Angélának még barátkoznia kell. De rengeteget változott, méghozzá előnyére a csínos színésznő kedvéért.

A végén persze tettünk egy szerelem-próbát, hogy mennyire sikerült ténylegesen megismerniük egymást!
 

A Story Extra teljes adását megnézhetik az RTL Moston!

Legfrissebb Story Extra

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való