KERESÉS search-close

Istenes Bencének néha eljár a keze

szerző:
2016.01.20. 19:18
A műsorvezető ugyanis boxolni jár, ami mellesleg nemcsak testére, de állítása szerint, önbizalmára is jó hatással van. Hogy mennyire? Az a videóból kiderül, hiszen edzésen látogattuk meg a tévést, aki még 2016-os terveiről is beszélt nekünk.
Istenes Bencének néha eljár a keze

„Imádok élni, szóval  így mindig várom az új dolgokat.”


Az RTL Klub műsorvezetője nem tétlenkedő típus, ugyan az elmúlt év igen sűrűre sikeredett számára, a fiatal tévés nyughatatlan. A jövőbe néz, nem rágódik a múlton.

Istenes Bencének néha eljár a keze

Bence elégedett az életével, és mindig is nagyon tudatosan építette karrierjét. Kezdő műsorvezetőként arra vágyott, hogy egyszer majd az RTL Klub képernyőjén mutathassa meg tehetséget. Ugyan álma teljesült, de Bence nem dől hátra. Új, távolabbi célokat tűz ki maga elé, amiért érdemes küzdeni.

Bence nem csak munkájában szereti a kihívásokat, szabadidejében manapság új sportággal ismerkedik. A nagyszájú műsorvezető fél évvel ezelőtt került közelebb az ökölvíváshoz, amit szintén ugyanolyan elhivatottsággal és szorgalommal gyakorol, mint minden mást az életében.

Istenes Bencének néha eljár a keze


„Eljöttem az első edzésre, egy menetet nem bírsz, ezt garantálom bárkinek, aki még nem boxolt. Egy menetet nem bírsz végig. Olyan durva terhelést kapsz.”


Nagy terhelés ide, koncentráció oda, az RTL sztárja önmagát még a ringben sem képes meghazudtolni, ezért gyakran előfordul, hogy kihúzza a gyufát edzőjénél. Persze Bence esetében a nagy száj, nem párosul gyávasággal, azért a műsorvezető rendesen kiveszi a részét az edzésekből, így gyakran megy az adok-kapok.

Istenes Bencének néha eljár a keze

Az Istenes Bence-rajongóknak nem kell aggódniuk, a továbbiakban is a képernyőn láthatják majd kedvencüket. Nem is olyan soká a Főzd le anyámat! műsorvezetőjeként sziporkázik majd.
 

A Story Extra teljes adását megnézhetik az RTL Moston!
 

Legfrissebb Story Extra

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való
!

A tartalom megtekintése csak az X-Faktor Elit Klub tagjai számára engedélyezett!

A tartalom megtekintése csak az X-Faktor Elit Klub tagjai számára engedélyezett!