KERESÉS search-close

A tetovált férfi a nők álma?

szerző:
2016.02.02. 16:31
Mióta egyre több művész élheti ki kreativitását az emberi bőrön, mint élő vásznon, azóta a látványuk is egyre elfogadottabb. Sőt, manapság már azok vannak kevesebben, akik semmiféle „bélyeget” sem viselnek a testük különböző pontjain. Na de hölgyek, tegyünk rendet a világban! Szexi vagy ciki a televarrt férfitest?
A tetovált férfi a nők álma?
Sokan vallják – köztük Istenes Bence is, hogy ha valaki elkezd tetováltatni, nem fog tudni leállni. Ám a műsorvezető úgy gondolja, ő érezni fogja hol a határ. Amit ugyan mi még nem tudunk, de az biztos, hogy az egyik karja már szinte most is teljesen tele van varrva. Még Csobot Adél is kiélhette kreativitását párja testén…

A tetovált férfi a nők álma?

Emlékeztető! Hamarosan indul a Főzd le anyámat! című műsor, ahol a versenyző párosok mellett Istenes Bence garantálja majd a jó hangulatot. A képre kattintva megnézhetitek, hogyan vizsgázott Bence a konyhai tesztünkön:

A tetovált férfi a nők álma?

Ha már szó esett arról, hogy tudnunk kell nemet mondani, és fel kell ismernünk azt a pontot, ami az elég, muszáj megemlítenünk a sztárfocistát is. David Beckhamnek szinte nincs egyetlen porcikája sem, amit elkerült volna a végzetes fekete tinta. A brit sármőr a tetoválásokat családjához hasonlította, ami az örökkévalóságukat illeti. A Spice Girls egykori dívája is helyt kapott férje testén, de emellett gyermekeiről is megemlékezett különböző pontjain az apuka.

A tetovált férfi a nők álma?

Nemcsak a külföldi sztárvilágban találhatunk olyan hírességet, aki gyermekeit folyton magával hordja, de természetesen levakarhatatlan kép formájában. Kiss Endi lányainak arcképeit varratta mellkasára, hogy a tükörből akkor is visszanézhessenek rá, amikor éppen nincsenek együtt. És hát valljuk be, kinek ne tetszene az az ellentmondás, ami egy érző szívű tetovált rocker apukából árad?!

A tetovált férfi a nők álma?
Kattints a képre és nézd meg, melyik női testrésznek nem tud ellenállni a Hooligans dobosa!

És ha az érző szívű tetovált apukáknál tartunk, ne menjünk el szó nélkül Robbie Williams mellett sem! Az aranytorkú énekes nemcsak hangjával vadítja meg a hölgy rajongóit, de a textilt is gyakran elfelejti felvenni egy-egy fotó elkészítéséhez. Így legalább centiről centire végigvehetjük, milyen motívumokat választott magának a világsztár. A kislányához kapcsolódó maci feltűnt már nektek az alkarján?

A tetovált férfi a nők álma?

Természetesen az Éjjel-Nappal Budapest szépfiúja sem maradhat ki a gyűjteményünkből, hiszen Marciról mindenki tudja, hogy egy belevaló nőcsábász. Vajon a tetoválásainak vagy inkább a belső értékeinek köszönheti hódítási sikereit?

A tetovált férfi a nők álma?
A képre kattintva megnézheted a videót!

És akkor a végére még egy ajándék a Tom Hardy rajongóknak:
 
A tetovált férfi a nők álma? Kép: Tumblr

Legfrissebb Story Extra

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való