KERESÉS search-close

A Story Extra 100. adása lesz látható ma délután az RTL Klubon!

szerző:
2016.06.02. 16:09

Ma délután 100. alkalommal jelentkezik a Story Extra Szabó Zsófival és a legfrissebb sztárhírekkel az RTL Klub műsorán. A piacvezető kereskedelmi csatorna a Central Médiacsoport Zrt. támogatásával 2016. január 11-én indította el magazinműsorát, amelyben minden hétköznap fél órában csak és kizárólag sztárhíreket láthatnak a nézők.

A Story Extra 100. adása lesz látható ma délután az RTL Klubon!

A Story Extra című műsort – az RTL Klub és a Central Médiacsoport Zrt. sikeres együttműködésének köszönhetően – 2016. január 11-től láthatják a nézők minden hétköznap a piacvezető kereskedelmi csatornán.

Szabó Zsófi így ma, újra a megszokott időben, 17.25-kor, a Híradó előtt immáron századik alkalommal jelentkezik majd a legfrissebb sztárhírekkel.

Legfrissebb Story Extra

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való