KERESÉS search-close

Búcsúzik a Reflektortól Mádai Vivien

szerző:
2013.03.02. 14:59
Hétfő estétől Pintér Adrienn – közismert nevén Ada – vezeti az RTL Klub népszerű magazinműsorát.
Búcsúzik a Reflektortól Mádai Vivien

Mádai Vivien és a csatorna közös döntése alapján került sor a műsorvezető cserére.

„A Színház- és Filmművészeti Egyetem hallgatója vagyok, és jelenleg a diplomamunkámon dolgozom, amit szeretnék minél magasabb színvonalon teljesíteni, így a közeljövőben elsősorban a tanulmányaimra szeretnék koncentrálni” – nyilatkozta Vivien.

Mádai Vivien ugyanakkor nem zárkózik el teljesen a média világától, nyitott az új feladatokra, melyek nagy valószínűséggel hamarosan meg is találják a tehetséges, fiatal lányt.

Műsorvezetői munkáját március 4-én, este Pintér Adrienn – Ada – veszi át. A fiatal kétgyermekes anyuka komoly televíziós tapasztalatot tudhat maga mögött, hiszen évekig vezette az első magyar zenecsatorna több, közismert műsorát is.
^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való