KERESÉS search-close

Világraszóló menyegzők és titkos frigyek

szerző:
2011.01.03. 08:00
2010-ben a sztárvilágban is megkondultak az esküvői harangok.
Világraszóló menyegzők és titkos frigyek

2010-ben talán egy picit kevesebbszer kondultak az esküvői harangok, mint korábban, de annál hangosabban szóltak. Természetesen ezúttal is főleg a nyár volt hangos az igenektől, mind itthon, mind külföldön.

A popsztárok közül idén Mariah Carey kelt el, ő annyira biztosra ment, hogy többször is hűséget fogadott férjének, Nick Canonnek. Katy Perry inkább rejtőzködött, a 2010-ben nálunk is megforduló énekesnő Russel Brand komikushoz ment hozzá.

Az esztendő egyik legszebb szerelmespárja az egykori Miss Európa, Laky Zsuzsi és férje, a harcművész Dietz Gusztáv. A frigyet végül a sajtó kizárásával tartották meg, azóta pedig az is kiderült: Zsuzsi áldott állapotban van.

Így volt ez Szakál Miklóséknál is, a műsorvezető szűkebb hazájában tartott lakodalom óta pedig már meg is született a kis trónörökös. Csősz Boglárka model viszont igen messzire került szülőföldjétől, és a Boszporusz partján mondta ki a boldogító igent török milliárdos kedvesének.

A sajtó Schobert Norbi és Réka újabb esküvőjén is ott volt: a házaspár egyébként nem először állt az oltár elé – ők csupán megerősítették a frigyüket, az apropó itt Norbiék harmadik gyermekének érkezése volt.

Kovács Ági viszont inkább úgy döntött, újságírók nélkül tölti élete legszebb napját, az év sportolónőjének választott Janics Natasáról pedig csak néhány napja derült ki, hogy 2010-ben nem csak elvált, de titokban újra férjhez is ment.

Jövőre egészen biztosan többször adhatunk majd hírt esküvőkről, elég csak annyit mondani, hogy tavasszal elveszi kedvesét Vilmos herceg. Az angol trónörökös szüleinek esküvője a 20. század egyik legnagyobbja volt, minden bizonnyal így lesz ez Diana hercegnő fiának lagzijával is. A Reflektor riportja itt látható!


A Reflektor riportjait a videótárban nézheti meg!

A teljes adást visszanézheti az RTL Most-on!
^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való