KERESÉS search-close

Stohl András jelentette be utódját

szerző:
2010.06.17. 09:00
Az X-Faktor műsorvezetője Ördög Nóra mellett Sebestyén Balázs lesz.
Stohl András jelentette be utódját

Felsorakoztak az X-Faktor mentorai. Geszti Péter, ifj. Malek Miklós, Keresztes Ildikó és Nagy Feró most először mutatkoztak együtt a nyilvánosság előtt. A négy zsűritag kivétel nélkül készen áll arra, hogy ne csak a tehetségekre figyeljenek fel, de mentorként is harcba szálljanak egymással, saját énekesükért.

- A zene egy életforma, a zene számomra a legnagyobb öröm. Ezért is vállaltam el az X-Faktort, hogy ez nem rólam fog szólni, de mégis a zenei életről fog szólni. És ez jól visszavezet ahhoz, ami majd szeretnék lenni egyszer, ha felnövök - mondta Geszti Péter.

Keresztes Ildikó pedig visszatér eredeti foglalkozásához. Az énekesnő mentorként egykori edzői tanulmányaiból merít erőt. Ildikó elsőre törékenynek tűnhet, ám elárulta, sokkal keményebb, mint gondolnánk.

- Megpróbálom majd egy picit talán az edzői képességemet használni, ugyanis ritmikus gimknasztika edző vagyok és ezen képességeimet bevetni úgy, mint csapatkapitány, pszichológus és megpróbálom megismerni a versenyzőket.

A zsűritagok nemzetközi szinten legelismertebb tagja ifj. Malek Miklós, aki komoly riadalmat keltett a hollywoodi szárok körében, hogy egy időre áthelyezi székhelyét Los Angelesből Budapestre. Miklós ugyanis többek között Shakirának és Jennifer Lopeznek is ír slágereket.

Nagy Feró is sok időt szeretne tölteni leendő csapatával. Bár a rocker jelenleg fekvőgipszével tolókocsihoz van kötve, ez egyáltalán nem hátráltatja, hogy csapatépító tréningre vigye az énekeseket.

A mentorok mellett Ördög Nóra műsorvezető társát is bemutatták, akit mindenki legnagyobb meglepetésére Stohl András konferált fel a nagyérdeműnek egy videóüzenetben. Balázs nagyon várja az élő forgatásokat, hiszen egy teljesen új szerepben próbálhatja ki magát Nóra oldalán.

- Itt inkább az empátia és pszichológusi véna kell, mint a pikírt humor. Hihetetlen jó vagyok ebben is, de én öt évig csináltam a Balázs Showt, úgyhogy azért ott olyan emberi sorsok és drámák vannak, hogy amit én ott láttam, az a muníció elég lesz.

A csapat összeállt, az énekesek már hangolnak, és nemsokára dübörög a show is. Már csak az a kérdés, ki az, akiben ott van az a bizonyos plusz, vagyis az x-faktor... A Reflektor riportja itt látható!A Reflektor riportjait a videótárban nézheti meg!

A teljes adást visszanézheti az RTL Most-on!
^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való