KERESÉS search-close

Gönczi Gábor Fáraó lett

szerző:
2010.06.03. 08:55
A műsorvezető egy ideig a Madách Színház csapatát erősíti.
Gönczi Gábor Fáraó lett

Testhezálló szerepet kapott Gönczi Gábor. A Fókusz műsorvezetője a Madách Színház József és a színes szélesvásznú álomkabát című darabjában az Elvis göncökbe öltözött fáraó szerepében látható hamarosan. Gábor azonnal igent mondott Szirtes Tamás rendező felkérésére, hiszen óriási Elvis rajongó.

- Persze én akkor naivan először azt gondoltam, hogy majd a 2012-es szeptemberi évadban debütálok, addig pedig gyakorlok szorgalmasan minden nap, demondta Tamás, ugye azzal a tőle ismert, nagyon jóságos, nagyon baráti mosolygós hangján és szemével, hogy "Hát, Gábor akkor kettő hét múlva számítanánk magára..."

Gábort először sokkolta a rövid határidő, de mivel nagyon gyorsan fókuszál az új dolgokra, már az első táncpróbán sem okozott különösebb gondot neki a koreográfia.

- Szerencsére van a repertoárban egy pár darab figura, azokat majd szépen elő fogom szedni, és abból fogok élni.

Márpedig a Gönczi-féle freestyle-repertoár végtelen, és a kitűnő énekest hamarosan a nézők is láthatják a színpadon. A Reflektor riportja itt látható!


A Reflektor riportjait a videótárban nézheti meg!

A teljes adást visszanézheti az RTL Most-on!
^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való