KERESÉS search-close

Harcba szálltak a sztárok

szerző:
2010.05.31. 09:00
Hírességeink a Nemzeti Vágta kocsitoló versenyén indultak, a kocsiakkal mérték össze erejüket.
Harcba szálltak a sztárok

Rékasi Károly mintha előre tudta volna mi vár rá... A sztárcsapat még vidáman szállt ki a buszból Kocson, és igen lelkesen kóstolgatták a helyi szíverősítőt is.
A kis csapat tagai - Keresztes Ildikó, Bebe, Bárdosi Sándor, Katus Attila és Rékasi Károlya- arra vállalkoztak, hogy a Nemzeti Vágta kocsitoló versenyében indulnak el – és a helyes taktikát a kocsi szülőföldjén igyekeztek minél jobban elsajátítani.

A verseny lényege, hogy az indulók a 380 kilós szekeret minél gyorsabban áttolják a célvonalon. A sztárcsapatnak már azzal is meggyűlt a baja, hogy a rögtönzött tanfolyamon helyes irányba fordítsák a kocsit.
A helyi erős legények simán lehagyták a vendégeket, pedig jelentős előnyt adtak nekik a rajtnál. Aztán az is kiderült miért: a sztárcsapat a végére megfogyatkozott. Bebe ugyanis menet közben eltűnt...

- Az elején úgy elindultak,mint a bolondok! Megfogtam a kocsi hátulját és csúszó pozíciót vettem fel, én, mint tősgyökeres kocsitoló. Aztán úgy elhagytak, mint a franc. És akkor azt gondoltam, hogy mérjük a részidőt. De amikor megláttam, hogy mekkora távot mennek, én már abban is elfáradtam.

Kocson a fiúk egy szekér tolásában egyesítették erejüket, ám a Vágtán már ellenfelek lesznek. A sportolók a médiásokkal vívnak majd harcot, és persze beszállnak egy szekérrel a kocsiak is. A Reflektor riportja itt látható!

A Reflektor riportjait a videótárban nézheti meg!

A teljes adást visszanézheti az RTL Most-on!
^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való