KERESÉS search-close

Előrelátó hírességek

szerző:
2010.05.04. 03:58
A sztárok tudják: jobb félni, mint megijedni, ezért figyelnek az egészségükre.
Előrelátó hírességek

Hujber Feri megnyugodott. A Reggeli műsorvezetője a Madách Színházban tartott szűrésen vett részt, és a vérnyomása miatt először aggódott kicsit. Feri értékei korábban ugyanis magasak voltak, akárcsak édesapjának. Feriben sokszor felment a pumpa, amióta azonban családja van, sokkal jobban oda figyel magára.

- A vérnyomás most rendben volt, a cukor rendben volt, a koleszterin volt magas, most át kell állítanom magam egy olyan étkezésre, ami nagyobb részt szárnyast és halat tartalmaz.

Nemcsak a színészeknek, hanem a televíziós műsorvezetőknek is stresszes az élete, ezért a sorba Barabás Éva is beállt. Bár eddig is sportolt a Fókusz műsorvezetője, január óta még jobban figyel magára. Edzővel fut, készül az Ultra Balaton versenyre, kutyáival egy órát sétál naponta, és rengeteg vizet iszik. A sok mozgásnak meg is van az eredménye, hiszen az műszerek jó értéket mutattak.

- Szeretnék innnetől kezdve rendszeresen szűrésre járni, ez is a fogadalmam része volt. Én most azért örültem, hogy el tudok jönni, és az alapszűréseket elvégezni. De egy teljes menedzser-szűrést szeretnék most, nagyon fontos, mert mind a két oldalról anyai és apai ágról is veszélyeztetett vagyok.

Évi időben felismerte, hogy meg kell előzni a bajt, és ezzel csökkenteni lehet a rizikót. Az első lépés mindehhez, hogy rendszeresen figyeljük magunkat, hiszen jobb félni, mint megijedni. A Reflektor riportja itt látható!


A Reflektor riportjait a videótárban nézheti meg!

A teljes adást visszanézheti az RTL Most-on!
^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való