KERESÉS search-close

Sztárok bizarr szexuális szokásai

szerző:
2010.04.21. 04:16
A legújabb név a botrányos listán Steven Segalé, aki állítólag szexrabszolgaként tartott nőket.
Sztárok bizarr szexuális szokásai

Divat lett a perverzió a sztárvilágban. Az alkohol, a drog és a kleptománia után új hóbort, a szexuális aberráltság hódít a celebek között. A klub legújabb tagja Steven Seagal, akiről a napokban derült ki, hogy már évtizedek óta visszaél asszisztensei kiszolgáltatottságával.
Egyikük, a 23 éves Kayden Nguyen a bírósághoz fordult, és egymillió dollár kártérítést követel a sztártól. Állítása szerint Steven elvárta, hogy a lányok minden nap 24 órában a rendelkezésére álljanak, ha esetleg szexuális szükségletei támadnának. Ráadásul Jim Carrey ex-barátnője, Jenny McCarthy is csatlakozott a rágalmazókhoz. Szerinte tizenhat évvel ezelőtt egy castingon Seagal molesztálta őt. Úgy tűnik, hogy a bátor lányok nem félnek a korosodó színész aikido tudásától.

Persze nem Seagal az egyetlen, aki besétált a szerelmi örömszerzés csapdájába. Az utóbbi hetekben Sanda Bullock férjének, Jesse Jamesnek szexfüggősége és hűtlensége foglalkoztatta az újságírókat. De éppen elvonóra jár a világ legjobban kereső sportolója, Tiger Woods golfozó is.
Hasonlóan nagy szexuális éhségéről híres két sorozatsztár David Duchovny és Charlie Sheen is. De Michael Douglas-nek is voltak voltak gondjai a csillapíthatatlan vággyal mostani felesége, a fiatal Catherine Zeta-Jones előtt. A színésznő ráadásul bebiztosította magát. Házassági szerződésükbe beleíratta, hogy uracskája minden félrelépés után ötmillió dollárt köteles fizetni neki. Nem is kell mondanunk, Douglas azóta leszokott a függőségéről.

De ahogy a függőség, a furcsa szokások sem mennek ki a hollywoodi divatból. Angelina Jolie kések társaságában élvezi igazán, George Michael a vécében csinálja legszívesebben, Hugh Grant pedig nem veti meg a hivatásosak szolgáltatásait sem. Ahány ház, annyi szokás. A sztárok tobzódnak a túlfütött erotikában. David Carradine még bele is halt különös kéjelgésébe. A Reflektor riportja itt látható!


A Reflektor riportjait a videótárban nézheti meg!

A teljes adást visszanézheti az RTL Most-on!
^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való