KERESÉS search-close

Hittérítő és csendesen vallásos celebek

szerző:
2009.12.23. 10:02
Madonna óta sokkal többen hódolnak a kabbalának, a hazai sztárok azonban nem hirdetik saját igéiket.
Hittérítő és csendesen vallásos celebek
Bár már 800 éve véget értek a kereszteshadjáratok, és 450 év telt el a vallásháborúk kora óta, napjainkban ismét csatasorba álltak a hitharcosok. A különböző egyházak nevében megvívott csatáknál ezúttal nem papok és igehirdetők szónokolnak, a proféták a celebvilág berkeiből kerültek ki.

Míg külföldön tombol az angyalok és démonok harca, a hazai sztárvilágban nem kongatnak vészharangot. Békésen együtt tud élni katolikus, kabbalah-hívő és buddhista. Szandi hithű katolikusként él. Házasságot is a keresztény szokások szerint kötött, otthonát minden évben megáldják, és gyermekei nevelésében is fontosnak tartja a vallásos szellemet.

Most, hogy Kristóf Tel-Avivban él, el tud merülni a kabbalában, ami napjainkban reneszánszát éli, hála a modern próféta, Madonna futásának. Világszerte egyre többen hordják csuklójukon a jelképpé vált vörös fonalat. A karkötőként hordott szalag egyébként a kabbala órákon megtanult értékekre emlékezteti a hívőket.

Ábel Anita nem egyedül lépett a buddhizmus ösvényére, férje is követte ezen az úton. A válaszkeresések közben igyekeznek egymásra és saját magukra is jobban odafigyelni. 16 hónapos kislányukra azonban nem szeretnék ráerőltetni világnézetüket. A Reflektor teljes riportja itt látható!

A Reflektor riportjait a videótárban nézheti meg!

A teljes adást visszanézheti az RTL Most-on!
^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való