KERESÉS search-close

Ismét apa lesz a visszatérő Balzsay

szerző:
2009.12.03. 09:05
Újra kislánnyal bővül a család, de Karesz azt mondja, nincs megállás, amíg nem születik egy fiuk.
Ismét apa lesz a visszatérő Balzsay

Balzsay Károly most már talpra állt. A bokszoló még augusztusban szenvedett vereséget Stieglitz ellen, ám néhány hét pihenő után ismét edzőterembe vonult. Pénteken ugyanis a WBO Interkontinentális övéért száll ringbe, mellyel nem csupán egy újabb címet szerezhet, de jövő nyáron lehetőséget is kaphat a Stieglitz elleni visszavágóra. Karesznek a felkészülés alatt óriási erőt nyújtott felesége, Tücsi, aki még a nehéz pillanatokban is mellette volt.

Tünde számára most még inkább fájó volt végignézni férje vereségét, hiszen a meccs előtt derült ki, hogy újabb taggal bővül a család. Karesz várhatóan márciusban kétlányos apuka lesz, aminek nagyon örül, hiszen nagy családra vágyik. De ezt is kijelentette, hogy addig nincs megállás, amíg a trónörökösök között nem lesz egy kisfiú.

Karcsi nemrégiben egy plasztikai műtéten is átesett, természetesen nem azért, mert nem tartotta magát elég szépnek. Homloka rendszeresen felszakadt, és ez nagyon zavarta a bokszban.

Remélhetőleg Karesz péntek éjjel, ha nem is a műtőasztalra, de a földre küldi soron következő ellenfelét. Ha pedig minden jól megy, jövő nyáron már nem csak kétgyermekes apuka, de világbajnok is lesz! A Reflektor riportja itt látható!

A Reflektor riportjait a videótárban nézheti meg!

A teljes adást visszanézheti az RTL Most-on!
^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való