Portré

2016.08.26. 19:00 (péntek)

Titkok a színfalak mögül - Szirtes Tamás a Portréban

Titkok a színfalak mögül - Szirtes Tamás a Portréban

A Portréban Barabás Évi vendége Szirtes Tamás tanár úr volt, aki most nemcsak a magánéletéről mesélt nekünk, hanem az ő kedves színházáról, és az ott rendezett nagysikerű színdarabok kulisszatitkairól is.

Szirtes Tamás 1973 óta tagja a Madách Színháznak, és 12 éve igazgatja azt. A legkedvesebb, legcsodálatosabb elfoglaltság ez számára, szenvedély, mely élete részévé vált. A művészt a mai napig az motiválja, hogy, hogyan lehetne még jobban csinálni.

A tanár úrnak nemcsak a tehetségeket kell megtalálnia, hanem a zenés színház megfelelő frontembere, edzője, menedzsere kell, hogy legyen. Ehhez a sokrétű feladathoz bizony mentálisan, és fizikailag is felkészültnek kell lennie, ezért a tanár úr minden nap sportol, és odafigyel az étkezésére is.

Szirtes Tamás nagy tervekkel áll a jövő elé, s bámulattal tekint vissza, hogy az elmúlt évek alatt mennyire felnőtt a Madách Színház. A Portréban továbbá választ kapunk arra is, hogy miért kell előleg a tehetségnek, s, hogy az alkotás öröme miért tünékeny. Szirtes Tamás, vasárnap este a Portréban!

Nézze meg a Portré riportját itt!

18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való