Portré

2016.05.06. 19:00 (péntek)

Szegvári Katalin nem celeb, csak híres

Szegvári Katalin nem celeb, csak híres

Katalin egy másik generáció közkedvelt televíziós személyisége volt, így tulajdonképpen azt is mondhatjuk, hogy akasztottuk a hóhért. Barabás Évi és Szegvári Katalin nagyon jót beszélgettek televíziózásról, karrierről, családról.

Jelenleg boldog nagymamaként éli hétköznapjait, de mindemellett egyetemen oktatja a televíziózás fortélyait. Tanítani nagyon szeret, imádja a fiatalokat, s arra kéri őket, ha már nem elég lendületes, szóljanak neki. Kati ugyanis nem szeretne öreg anyókának tűnni a katedrán.

Interjút is ritkán ad már, azt mondja, az ifjúságé legyen a terep. Neki viszont hírességeink, közszereplőink szívesen adtak interjút, olyannyira, hogy ebből az összeállításból született a könyv, amelyben olyan érdekes történeteket is megtudhatunk kedvenceinkről, amelyet nem szívesen meséltek el másoknak.

A vasárnapi portréban Szegvári Katalin nem csak értéket képvisel, közvetít, de bátran mesél az őt érintő problémákról, félelmeiről, amelyet ki más foglalhatna legmegfelelőbben szavakba, mint Woody Allen.

Nézze meg itt a Portré riportját!

 

18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való