Portré

2015.08.20. 19:21 (csütörtök)

Rákoshegyi fiúból, amerikai blues zenész!

Rákoshegyi fiúból, amerikai blues zenész!

Little G. bebizonyította, hogy az álmainkat nem szabad feladni. Ő sem tette, bár elég nagy szakadékot generált saját karrierjében, amikor itthonról még Szűcs Gáborként, már ismert blues zenészként indult Amerikába szerencsét próbálni.  
 

A tengeren túl jött a fekete leves, vagy még inkább a fekete mosogató. Memphisben ugyanis Little G, mosogatófiúként folytatta. Alázatot tanult és rettenetesen keményen dolgozott azért, hogy később a legnagyobbakkal állhasson színpadon. Nagymamájától csak olyan tanácsokat kapott, ami szerint lehetetlen nem létezik, és ő nem adta fel az álmait. Rangos kitüntetések, jelölések sorozata után itthon felkérték az X-Faktor tehetségkutató egyik mentorának, melyet dilemmával ugyan, de örömmel és boldogan fogadott. Kisfia és felesége nagyon várja haza Amerikába, de most elsősorban mindannyian annak szurkolnak, hogy Little G a lehető legtöbbet hozza ki a mentorálltjaiból. Ezzel az élettapasztalattal és szakértelemmel pedig úgy gondoljuk, nem lesz nehéz.

A vasárnapi Portréban egy érces hangú, tehetséges zenész kalauzolja el a nézőket Amerikába, a blues zene világába, megfűszerezve egy kis amerikai kultúrával úgy, ahogy egy európai ember látja.

Részletek a Portréban vasárnap éjjel!

A Portré adásait visszanézheti az RTL Most-on!

18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való