Portré

2016.11.18. 15:10 (péntek)

Generációs különbségek: Csecse Attila videoblogger

Generációs különbségek: Csecse Attila videoblogger

Barabás Évi ifjú vendége, Csecse Attila youtube-er volt, azon fiatal videobloggerek egyike, aki az idei Comet Gála online lebonyolításában részt vesz majd. Ugyan Attilának pontos forgatókönyve még nincs a gáláról, máris határozott elképzelése van arról, mit, hogyan fog csinálni.

A közgazdásznak tanuló fiatalembert a családja is maximálisan támogatja a bloggerkedésben, olyannyira, hogy édesanyja és testvére szerepelnek is egy-egy videóban, édesapja pedig folyamatosan informálódik, szemmel tartja a munkásságát. Attila nyitottsága irigylésre méltó, a negatív, nem építő jellegű kritikákkal pedig nem foglalkozik. Öröm, boldogság, közben pedig kemény munka is, ha valakinek ennyi követője van már, mint neki. S ugyan ő még nem ebből él, a jövőre nézve azonban csak ezzel szeretne foglalkozni. Minden korosztály számára érdemes a Portréban velünk tartani, a vidám beszélgetés közben ugyanis Attila és Évi fontos témát feszegetnek a szülő és a gyermek kapcsolatáról, a számítógép, a virtuális világ rabjairól, a valóságshow ideológiájáról, s arról, hogy hogyan tudnak a videobloggerek értéket közvetíteni. Egy kicsit a Csipkerózsika mesefilmbe beleöregedtünk, de a többi nagyon rendben volt!

Érdekes eszmecsere zajlott tehát a portréban Attila és Barabás Évi között, s ha a generációs különbséget áthidalni nem is sikerült, mindenképpen kisebb lett a szakadék.

Nézze meg itt a Portré teljes adását!

18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való