Portré

2016.03.17. 14:38 (csütörtök)

Egyedi produkció a Broadway után, Magyarországon!

Egyedi produkció a Broadway után, Magyarországon!

A vasárnapi Portréban Serbán Attila mesél a Shrek musicalről, és az előkészületekről, kulisszatitkokról. Serbi, ahogy a színházi körökben becézik, Farquaad szerepében térdel majd, persze nem büntetésből.

A nagyon speciális szerephez, speciális térdtámasz jár, amellyel képes lesz végig térdepelni az előadást úgy, hogy közben táncolnia és énekelnie is kell. Fizikailag is fel kell készülnie, így most gyakran láthatjuk őt a Margit szigeten futni. Imádja a színházat, s bár ez az opció nem szerepelt az elképzelései között, most mégis rendkívül hálás. Kitartóan és szorgalommal járt meghallgatásokra, aztán Debrecenben, a Hair című musicalbe beválasztották, s onnan elindult a lavina.

Beregszászról érkezett Magyarországra, s habár nagyon szerette otthonát, tudta, hogy az álmait itt fogja megvalósítani. Serbán Attila nemcsak a Shrekről mesél nekünk, hanem arról is, mennyire képes tönkre menni egy szerepben, milyen felkészültséget igényel egy állampolgársági vizsga, mennyire fárasztó egy katonai orosz tánc együttesben táncolni, s, hogy mégis miért nem próbálta ki a rúdtáncot. Serbán Attila szerint a színház lelkileg nagyon sokat ad neki, nekünk pedig ő adott sokat a vasárnapi Portréban.

Nézze meg itt a Portré adását!
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való