Portré

2012.10.17. 14:43 (szerda)

Csonka András: 2012 élete mérföldköve volt

Csonka András: 2012 élete mérföldköve volt

Olyan lehetőséget kapott a Madách Színházban, melyről mindig is álmodott. Emellett pedig az RTL Klub további új feladatokkal bízta meg: egy színes, illatos, elegáns műsorral, amire a színész épp vágyott.

A Portré vasárnapi adása egy baráti beszélgetés hangulatában folyt, ahol Pici nemcsak a szakma szépségeiről mesélt, de életéről és terveiről is, így például a nagy álom megvalósulásáról: a Madách Színházban, a Mary Poppins-ban bravúros előadásával, a teltházas közönség állva tapsolt.

Andrásról az utóbbi időben bőven találtunk cikkeket kiemelkedő színpadi szerepei kapcsán, de a gyermekvállalásról is cikkeztek az újságok. A Portréban Barabás Évivel néhány részt azért helyesbítenek.

Nézze meg itt a Portré riportját!

A Portré adásait visszanézheti az RTL Most-on!
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való