Portré

2011.02.04. 14:20 (péntek)

Beri Ary újjászületett

Beri Ary újjászületett

Zenészként is, festőként is zseninek tartották, a filmek miatt mégis menekült, maga sem tudta hová. A szerelem első vérig Bery Arija eltűnt – helyette Berencsi Attila lépett elő.

2011.02.06.

“Egy festmény beszél hozzád. Szól, amikor kész van, akkor is, amikor túlcsinálod…” - mondja Attila, aki nemcsak a művész-, vagy szerinte gyúnynevét hagyta maga mögött, hanem mindazt, amivel az ismertség, sztárság járt. Soha nem állt be egyetlen sorba sem, de akkor hogyan boldogult az elmúlt 20 évben Berencsi Attila?

Londoni életéről, hajléktalanságról, elismerésről és megbékélésről is mesél Berencsi Attila Barabás Évának, a Portréban.

Nézze meg a Portré riportját!

A Portré adásait visszanézheti az RTL Most-on!
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való