Csak a csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező!

Portré

2017.03.17. 15:51 (péntek)

„Csúcs” story a vasárnapi Portréban!

„Csúcs” story a vasárnapi Portréban!

Klein Dávid és Suhajda Szilárd mesél a Mont Everest csúcstámadás előkészületeiről Barabás Évinek. Dávid azt mondja, az Everesttel pontosan olyan problémás a kapcsolata, mintha szerelmi szálakat bontogatna egy kiszemelt lánnyal. Ám kitartó,
és a hódítást bizony, a fejébe vette. Szilárd, aki szintén egy lapon említi a szerelmet a szenvedélyes hegymászással, maximális társa, partnere ebben, a nehezebb helyzetekben is közösen döntenek, számítanak egymásra, megbíznak egymásban.

Az Everest meghódítására oxigénpalack nélkül indulnak. Ha sikerrel járnak, ez lehet az első magyar, palack nélküli megmászás. Klein Dávid már volt a csúcshoz nagyon közel:

 

Most néhány híresség is velük tart, igaz, ők csak az alaptáborig kísérik a kis csapatot, azonban ismeretségüket felhasználva, mindenképpen szeretnének a természetjárás, és a környezetvédelem fontosságára felhívni a figyelmet. Klein Dávid többször volt már a portré vendége, ám Suhajda Szilárddal, tökéletesen kiegészítik egymást a műsorban is. Mindketten szerelemből, szenvedélyből másznak, így aztán egy filozófus és egy angol tanár hétköznapjai sem szólhatnak másról, mint a természetről. A hegy alázatosságra, elfogadásra nevel, s ugyan önző extrém sport, Szilárd mégis azt mondja, sem szerelem, sem hegymászás nélkül nem tudna élni. Vasárnap a portréban egyelőre csak forgatókönyv, a világ tetejéről. Az expedíció Facebook oldalát itt találják!

 

Nézze meg a Klein Dávidékkal készült Portrét az RTL Moston!

18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való
!

A tartalom megtekintése csak az X-Faktor Elit Klub tagjai számára engedélyezett!

A tartalom megtekintése csak az X-Faktor Elit Klub tagjai számára engedélyezett!