KERESÉS search-close
Csak a csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező!

Teljes adások

2017.02.19. 23:40 (vasárnap)
Utálja, ha úgy nevezik: a magyar fotóművészet nagyasszonya. Sokszor fogta el a kétség tehetsége miatt és hitte...
2017.02.13. 01:15 (hétfő)
Nehezen felismerhető a külső, de összetéveszthetetlen a mosoly. Arról, hogy Géza túlsúllyal küzd, kizárólag...
2017.02.06. 00:00 (hétfő)
Puskás Peti mindig is hosszú távra tervezett. Peti színészcsaládban született, így hamar rabul ejtette a...

Puskás Peti hosszú távra tervez

Puskás Peti mindig is hosszú távra tervezett, a vasárnapi Portréban azt is elárulja Barabás Évinek, hol tartanak most ezek a tervek.

Sportos, és egyben különleges portré Liu Shaolin Sándorral

A vasárnapi Portré vendége Liu Shaolin Sándor világbajnok gyorskorcsolyázónk, aki feltűnő ázsiai vonásokkal Kínában mégis inkább európai, Magyarországon pedig mégis inkább kínai. S...

Szerednyey Béla, az örökifjú örökös tag

Egy vérbeli hajóskapitány, igazi színész, akinek az élete a színpad. Szerednyey Béla hajszálpontosan 50 éve áll színpadon. Többek között erről is beszélgetnek Barabás Évivel, mint ahogyan...

Varró Dani tíz év után újra a Portréban

Csak a múzsa változott, Varró Dani semmit, ahhoz a tíz évvel ezelőtti önmagához képest, aki akkor beszélgetett Barabás Évivel. Azóta a múzsa természetesen a felesége, akihez hitvesi verseket...

Portré anno: Varró Dani 10 évvel ezelőtt volt Barabás Évi vendége

Csak a múzsa változott, Varró Dani semmit, ahhoz a 10 évvel ezelőtti önmagához képest, aki akkor beszélgetett Barabás Évivel.

"Más bolygón jártunk" - Portré Fabricius Gáborról

Fabricius Gábor és Barabás Évi, egészen más bolygón érezték magukat, amikor a vasárnapi portréban beszélgettek. A lelkész és művész családból származó Gábor ma már nemcsak reklámszakember, ...

Hogy mi a boldogság? Jaksity György tudhatja a választ!

Kisgyermekként romantikus álmokat szőtt arról, hogy egyszer majd kukás lesz. Magyarország egyik legtehetősebb embere, pénzügyi szakember, az autisták segítője, Jaksity György a Portré vendége. Hivatástudattal él, akárcsak családjában mindenki más. Segíteni másokon, másoknak. Az Autistic Art alapítványt nem csak azért hozta létre, mert két gyermeke autizmusával szembe nézve minden szakirodalom tudója volt, hanem az említett hivatástudat miatt is.

Spáh Dáviddal, a Kicsi Óriások zsűritagjával nosztalgiáztunk

Édes teher a múlt, ami a mai technikának köszönhetően már bárhol könnyen hozzáférhető, éppen ezért Spáh Dávid lassan elérkezettnek látja az időt, hogy gyermekeivel is megossza a Família Kft. édes terheit. Barabás Évivel is nosztalgiázott kicsit, és azt is elmondja, miért szerette annyira azt a dolgos időszakot.

Az év orvosa a Portréban!

Dr Abdulrahman Abdulrab Mohamed Gyulán él, de nagyon messziről érkezett Magyarországra. Jemenből, 1989-ben jött hazánkba, s azóta kisebb megszakítással, de Magyarországon él.

Műsorvezető

Barabás Éva

Az adatlapon többet is megtudhat a műsorvezetőnőről.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való
!

A tartalom megtekintése csak az X-Faktor Elit Klub tagjai számára engedélyezett!

A tartalom megtekintése csak az X-Faktor Elit Klub tagjai számára engedélyezett!