KERESÉS search-close

Videók

6. évad, 22. rész - Az ember, aki túl sokat tudott

Sam amnéziás, és a rendőrség is üldözi. Menekülés közben próbál rájönni, ki is ő, és mi a célja, miközben megannyi „énjével” találkozik hallucinációi és álmai során. Eközben Bobby és Dean megtudja Baltazártól, hogy merre rejtőzik Castiel és Crowley. Ám a páros már megtudta Dr. Visyaktől, hogy miképp kell megnyitni a Purgatórium ajtaját, így megkezdődik a versenyfutás az idővel.

6. évad, 20. rész - A királyjelölt

Castiel elmeséli a történetét és a gyötrődését saját szavaival. Kiderül, hogy vajon akarva-akaratlanul együttműködik-e Crowleyval, akit egyre jobban bosszant a Winchester testvérek túlbuzgósága. Míg Sam és Bobby egyre jobban gyanakodnak az angyalra, Dean igyekszik meggyőzni őket barátjuk ártatlanságáról – közben Castielnek döntenie kell mind Rafael, mind Crowley, mind a testvérek ügyében. Vajon melyik oldalt választja? Mi lesz a következő lépése?

6. évad, 19. rész - Hibridek

Lenore jóvoltából a fiúk tudomást szereznek Eve hollétéről, ezért – főnixhamuval – a nyomába erednek. Oregonba utaznak, ahol döbbenten tapasztalják, hogy furcsa fertőzés ütötte föl a fejét. Eve egy szuper-hibrid faj kikísérletezésén munkálkodik. Miután Sam és Dean elbeszélgetnek vele, megtudnak egy titkot Crowley-ról – és talán Castiel is rejteget valamit.

6. évad, 18. rész - Az utolsó 24 óra

Castiel visszaküldi Samet és Deant 1861-be, hogy a híres fegyverkészítő, Samuel Colt közreműködésével megöljenek egy főnixet, majd a hamvait visszahozzák a jelenbe, hogy felhasználhassák a Mindenek Anyja elleni küzdelmük során. A fiúknak sietnünk kell, hiszen csak 24 óra áll a rendelkezésükre.

6. évad, 17. rész - Vissza az időben

Több bizarr haláleset után Sam és Dean nyomozni kezdenek az áldozatok után, és kiderítik, hogy Baltazár visszautazott az időben, és megakadályozta a Titanic katasztrófáját. A hajó nem süllyedt el, így Atroposz, a végzet irányítója sorra öldösi az egykori utasok leszármazottait. Azonban a testvérpár számára kiderül, hogy amennyiben a Titanic elsüllyed, az események következményeként Ellen és Jo is életüket vesztik.

6. évad, 16. rész - Tíz kicsi néger

Bobby, Sam és Dean mindenünnen szörnyek, alakváltók és testrablók felbukkanásáról szóló jelentéseket kapnak. Egy konzervgyárban a dolgozók különös módon váratlanul megőrülnek és gyilkolni kezdenek. A hármas csapat kiegészül Rufus Turnerrel, de amikor elkezdenek nyomozni a gyárban, váratlanul még ketten csatlakoznak hozzájuk: Gwen és Samuel. Az üldözők azonban hamarosan egymást kezdik üldözni.

6. évad, 15. rész - Volt egyszer egy sorozat

A Rafael elől menekülő Baltazárnak köszönhetően Sam és Dean váratlanul egy másik realitásba csöppennek: egy filmsorozat, az Odaát forgatásába. Hamarosan rájönnek, hogy tulajdonképpen a saját életüket látják viszont. Szeretnének mielőbb visszakerülni megszokott világukba, azonban ez váratlan akadályba ütközik, amikor megjelenik Rafael egyik küldötte.

6. évad, 14. rész - Leszámolás

Dean nagyon megrémül Sam rohama után és megígérteti vele, hogy ezentúl különösen óvatos lesz és nem kutat az emlékei között. Útjuk több kisvárosba vezet, ahol anatómiai babák és próbababák gyilkolnak. Dean szerint egy bosszúálló szellemmel van dolguk. Miközben Sam nyomoz a szellem ügyében, Dean elutazik Lisához, mert Ben kétségbeesve segítséget kért tőle.

6. évad, 13. rész - Nincs bocsánat

Sam titokzatos üzenetet kap, ami egy Rhode Island-i városba hívja, ahol egy évvel korábban öt férfi, nemrégiben pedig három fiatal nő tűnt el. Azonban egy rendőr felismeri és bebörtönzi Sam-et. Az eltűnt seriff felesége segítségével Sam kétségbeesetten próbálja kideríteni töredékes emlékeiből, mit követhetett el a városban, míg Dean rájön, mi volt a kapocs az eltűnt nők között.  

6. évad, 12. rész - Széplány ajándékba

Miután Sam-be visszakerült a lelke, Dean próbálja kímélni öccsét, aki semmire nem emlékszik az utóbbi másfél évből. Bobby úgy érzi, csak nehezen tudja túltenni magát azon, hogy Sam rátámadt. Miután sorozatosan tűnnek el fiatal lányok egy oregoni kisvárosból, Dean és Sam a helyszínre utaznak, ahol kiderítik, hogy az eltűnt lányok nem ismerték egymást, viszont mindannyian szüzek voltak.

6. évad, 11. rész - Randevú a halállal

Dean megidézi Tessát és kihallgatást kér a Haláltól, aki próbára teszi őt. Egy napig viselnie kell a gyűrűjét és el kell játszania a Halál szerepét, cserébe pedig felhozza Sam lelkét a ketrecből. Sam azonban hallani sem akar a cseréről, így amikor Dean elindul elvégezni feladatát, öccsét Bobbyra bízza. Tessa és Dean együttműködése azonban nem zökkenőmentes.

6. évad, 10. rész - Szövetség

Dean egyre inkább torkig van azzal, hogy már jó ideje Crowleynak dolgoznak, és abban sem teljesen biztos, hogy Sam vissza akarja még kapni a lelkét. Sam rábeszéli Deant, hogy szövetkezzenek a démon Meggel, aki szintén el akarja kapni Crowleyt. Bár eleinte ellenezte a tervet, végül Samuel is csatlakozik hozzájuk.

6. évad, 9. rész - Tündérek sötétben

Egy indianai kisvárosban ufókat és gabonaköröket észlelnek, és az idegenek embereket rabolnak el. Dean és Sam odautaznak, habár Deant egyre jobban aggasztja, hogy Samnek nincs lelke. A fiúk hamarosan rájönnek, hogy nem ufóval van dolguk, hanem tündérekkel…

6. évad, 8. rész - Az ördög kutyája

Mivel Sam és Dean ideiglenesen alkut kötött Crowley-vel, a démon megbízza őket, hogy eredjenek egy vérfarkas nyomába. A fiúk hamarosan kiderítik, hogy a gyilkos egy kutya, aki néha átváltozik emberré és végez azokkal, akik az őt befogadó családra veszélyt jelenthetnek. Sam és Dean rajtaütnek a bandán.

6. évad, 7. rész - Lélek nélkül

Miután Sam bevallotta Deannek, hogy mióta feltámadt, nem érez semmilyen érzelmet, Castiel alaposan megvizsgálja és arra a következtetésre jut, hogy Sam lelke a ketrecben maradt. A fiúk elmennek Samuelhez, aki épp nagy rajtaütést tervez az Alfa Vámpír búvóhelyén. Dean értesül nagyapjuk titokzatos üzelmeiről és Sammel együtt meglesik az elfogott Alfa Vámpír kihallgatását…

6. évad, 6. rész - Veszélyes igazság

Egy illinoisi kisvárosban rövid idő leforgása alatt a negyedik ember lesz öngyilkos. Sam és Dean megpróbálják kideríteni, mi az összefüggés a halálesetek között és rájönnek, hogy minden az igazság kimondásával kapcsolatos – ami kettejük között is fontos probléma. Dean Castiel segítségét kéri, hogy kiderítse, mi baja Samnek, de ő sem tud segíteni.

6. évad, 5. rész - Alkonyattól pirkadatig

Egy kisvárosban sorra tűnnek el a fiatal lányok, Dean és Sam odautazik, hogy kivizsgálja az ügyet. Kiderül, hogy ez a negyedik város, ahol vámpírok garázdálkodnak, és Deant is megharapják. Amikor Samuel megérkezik, felajánlja, hogy meggyógyítja, de Dean ragaszkodik hozzá, hogy kifürkéssze, mire készülnek a vámpírok, miközben Sam viselkedése egyre gyanúsabb számára…

6. évad, 4. rész - Démoni hétvége

Bobby mindenáron vissza akarja szerezni a lelkét Crowley démontól, ezért megidézi őt, valamint egy démonnőt is elfog, akiből kínzással próbálja kicsikarni Crowley valódi nevét. Dean és Sam eközben Wisconsinban nyomoznak egy furcsa lény után, és telefonon gyakran kérik Bobby segítségét. Felbukkan Bobbynál Rufus Turner egy hullával, valamint megjelenik egy FBI-ügynök és Mills seriffnő is.

6. évad, 3. rész - A harmadik ember

Sam ismételten segítséget kér Deantől, aki egy pennsylvaniai kisvárosba utazik, ahol a tíz egyiptomi csapás közül három bekövetkezett. A fiúk kiderítik, hogy az áldozatok rendőrök, akik előző hónapban lelőttek egy fegyvertelen fiút, majd utólag egy fegyvert helyeztek el nála. Dean hívására megjelenik Castiel, aki rájön, hogy a történtek a bibliai Mózes botjával függhetnek össze, amit nemrég elraboltak a mennyből.

6. évad, 2. rész - Az átváltozás

Lisa úgy érzi, Dean megfojtja őt és Bent a túlzott féltésével: máshová költözteti és szinte bezárva tartja őket, nehogy miatta valami bajuk essen. Sam, aki meggyilkolt házaspárok és elrabolt csecsemőik ügyében nyomoz Samuellel és csapatával, megtalálja az egyik kisbabát és Dean segítségét kéri. A fiúk menekülni kényszerülnek az ismeretlen ellenség elől, miközben a kisbaba érdekes változáson megy át…

6. évad, 1. rész - A számkivetett

Egy éve, mióta Samet elnyelte a pokol mélye, Deanből igazi kertvárosi apuka lett: együtt él Lisával, neveli Bent és grillpartikra jár a szomszédjához, Sidhez. Azonban gyanús jelekre lesz figyelmes, megjelenik a Sárga szemű démon és hamarosan megtörténik az elképzelhetetlen: Sam visszatér. Amikor azonban elbukkan a fiúk nagyapja, Samuel is, és dzsinnekről mesél, akik a nyomukban vannak, Dean félteni kezdi Lisát és Bent.

Feltöltés

Név:

E-mail:

Megjegyzés:

Fájl hozzáadása...
 
Szeretnék feltölteni

Maximálisan felhasználónként 5 fájl illetve 500 MB tölthető fel!

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való