KERESÉS search-close
Solti Ádám és Kis Bernadett

Solti Ádám és Kis Bernadett

Mióta vannak együtt?

Négy éve vannak együtt.

 

Mi a foglalkozásuk?

Ádám színész, énekes, fogtechnikus. Berni óvodapedagógusnak készül és a tanulás mellett vállal munkát.

 

Mik a legjellemzőbb tulajdonságaik?

Berni kitartó és harcias, főleg ha Ádámról van szó, akkor egy igazi anyatigris. Ádám rendszerető, kontrollmániás és bizonyos dolgokban kissé kényszeres; nem mindegy, hogy a villa feje merre néz, ha bekerül a mosogatógépbe.

 

Hogyan ismerkedtek meg?

Ádám a Facebookon írt Berninek, aki a rajongója volt. Találkoztak, ismerkedtek, összejöttek. Nyolc hónappal később Ádám azon a zebrán kérte meg Berni kezét, ahol az első randijukon egy paparazzi lefotózta őket.

 

Milyen a kapcsolatuk?

Rengeteget dolgoztak a kapcsolatukon, túl vannak jó néhány hullámvölgyön, amik során rájöttek, hogy egymáshoz tartoznak.

 

Mi a hobbijuk?

Ádám hobbija az összes létező munkája, míg Berni hobbija az, hogy visszafogja Ádámot a munkában.

 

Mitől félnek?

Berni nagyon fél a magasságtól és a pókoktól. A nyolclábúakra rá se tud nézni, csak úgy, mint Ádám, akit a bezártság és az emberi butaság is meg tud ijeszteni.

 

Miben jók?

Kiegészítik egymást. Ami az egyiküknek nem megy, abban a másik jó, így képesek tökéletesen támogatni és előre vinni a csapatukat.
 

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való