KERESÉS search-close

Kimagasló nézettséget hozott a Nyerő Páros az RTL Klubnak!

szerző:
2018.09.24. 12:30

Kimagasló nézettséget hozott a Nyerő Páros az RTL Klubnak: a négy adáshét alatt összességében 23,5%-os közönségarányt ért el a sztárpárshow a fő kereskedelmi célcsoportban.

Kimagasló nézettséget hozott a Nyerő Páros az RTL Klubnak!

A Nyerő Páros a négy adáshét mindegyik napján toronymagasan nyerte saját sávját: összességében a műsor 23,5%-os közönségaránnyal zárta 2. évadát (18-49).

(A Nyerő Páros idősávja alatt a TV2 átlagos közönségarányainak számtani átlaga 7,4% volt.)

 

A műsort esténként átlagosan több mint 700 ezer ember követte figyelemmel (4+ AMR), a legnézettebb adás a szeptember 17-I, hétfői epizód volt, amit 790 ezren néztek meg (4+ AMR). A legmagasabb közönségarányú adás a második epizód volt, 28,8%-os közönségaránnyal a 18-49 korcsoportban. A műsor a fiatalabb korosztályt és a nőket szólította meg leginkább.

 

A kimagasló televíziós nézettség mellett a Nyerő Páros online is kiválóan teljesített: a műsor teljes adásaihoz az RTL Most! felületén több mint 1,5 millió videóindítás kapcsolódik, és az emlékezetes jelenetek nézettsége is duplájára emelkedett az előző évadhoz képest.

 

Forrás: Nielsen közönségmérés, 2018. augusztus 27. - szeptember 21. közötti időszak, főműsoridőben sugárzott adások időeltolásos nézettségi adatokkal (TSV) kalkulált adatai (kivéve az utolsó hét nap adatát). Online adatok: Gemius Prism

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való