KERESÉS search-close
Kefir és Mihalyi Mariann

Kefir és Mihalyi Mariann

Mióta vannak együtt?

Öt éve tart a kapcsolatuk.

 

Mi a foglalkozásuk?

Mariann reklámszervező marketing menedzser. Kefir (Kecskés Tibor) előadóművész, dalszerző.

 

Mik a legjellemzőbb tulajdonságaik?

Mariann rendmániás, nem bírja elviselni, ha kosz van körülötte. Rendkívül kitartó és a végletek embere, ami nem egyszer okozott neki problémát. Kefir türelmes, de hirtelen haragú, vagyis sokáig tűr, de ha elszakad…

 

Hogyan ismerkedtek meg?

Egy ma már nem létező közösségi oldalon vették fel egymással a kapcsolatot, de az első randi után négy év szünet következett. Egy rendezvényen futottak össze újra, és Kefir hosszas, kitartó udvarlással tudta meghódítani Mariannt.

 

Milyen a kapcsolatuk?

Saját bevallásuk szerint az első néhány évük elképesztően viharos volt. Az összecsiszolódásuk csak úgy hányta a szikrákat, de kitartottak egymás mellett, és mostanra már a nyugalom és a harmónia jellemzi a kapcsolatukat.

 

Mi a hobbijuk?

Imádnak utazni és jókat enni. Ha a kiruccanást a helyi gasztronómia felfedezése is kiegészíti, az az igazi feltöltődés a számukra, de mivel általában rohanás az életük, azt se bánják, ha „lopnak” maguknak egy-egy napot, amikor csak filmet néznek, eszegetnek és pihennek.

 

Mitől félnek?

Mariann retteg a tűtől, míg Kefir az ismeretlentől fél.

 

Miben jók?

Mindenben.
 

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való