KERESÉS search-close

Hátrányos helyzetű gyermekek beiskolázását segítik a Muzsika TV sztárjai

szerző:
2016.08.30. 14:12

A Muzsika TV sztárjai – Balázs Pali, Jolly és Suzy, Josh és Magyar Rózsa – is csatlakoztak az Igazgyöngy Alapítvány tanévkezdés előtti gyűjtőakciójához, amellyel a hátrányos helyzetű gyerekek beiskolázását segítik.

Hátrányos helyzetű gyermekek beiskolázását segítik a Muzsika TV sztárjai

Jolly és Suzy tündéri kislányukkal együtt vásároltak és ajánlottak fel rengeteg füzetet, ceruzát, tollat, zsírkrétát , tankönyvcsomagolót, színes papírcsomagot és egyéb tanszereket. Fontosnak tartják, hogy gyermeküket már kicsi korától kezdve arra neveljék, hogy segítsen másokon, ahogy csak tud.

Balázs Palinak már iskolás a fia, így pontosan tudja, mekkora anyagi ráfordítást jelent a tanévkezdés, és hogy ez nagyon sok családnak óriási problémát okoz. Éppen ezért ő is füzetcsomagokkal, tolltartókkal, írószerekkel segíti az Igazgyöngy Alapítványon keresztül a hátrányos helyzetű gyermekek beiskolázását. Az egyik kottafüzetet pedig még dedikálta is: reméli, hogy ezzel örömet tud majd szerezni annak a kisgyereknek, aki majd megkapja ezt az egyedi darabot.

Magyar Rózsa is tucatnyi iskolaszert ajánlott fel a rászoruló nebulóknak, édesanyaként ő is különösen szívügyének érzi, hogy segítsen a gyerekeken. Mint ahogy az köztudott, az énekesnő kislánya volt az első „Muzsika Tv” baba, hiszen Rózsa már várandósan vezette annak idején a Kívánságperceket.

Josh, a Muzsika TV főszerkesztője ugyancsak nagy adag, az iskolakezdéshez nélkülözhetetlen tanszerrel szeretne segíteni a rászoruló gyerekeken. Mint mondja, minden jótékonysági kezdeményezést örömmel támogatnak a Muzsika Tv előadói, hiszen ezzel is ki tudják fejezni a köszönetüket és a hálájukat a csatorna nézőinek, akik évek óta kitartó szeretetükről biztosítják őket.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való
!

A tartalom megtekintése csak az X-Faktor Elit Klub tagjai számára engedélyezett!

A tartalom megtekintése csak az X-Faktor Elit Klub tagjai számára engedélyezett!