KERESÉS search-close
Csak a csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező!
X
Másolás vágólapra

Találd ki – Add el – Csináld meg

szerző:
2017.03.21. 00:45

Már majdnem tíz éve, hogy a gazdasági- és pénzügyi válság miatt nehezen lehetett pénzhez jutni a piacon és Amerikából ekkor indult el az úgynevezett közösségi finanszírozás: van egy ötlet, amihez kell egy jó kampány s utána jön a megvalósítás – mintha pofonegyszerű lenne. Később kiderül, hogy nem is olyan könnyű mások pénzét megszerezni a saját ötletemhez.

 

Nagy és tanulságos kaland ez. Két sikertörténet és két szakértő. Bihari Viktória sztárblogger, akinek a bejegyzéseit több mint hatvan ezren követik és a mozikban most futó Tékasztorik című filmjéhez egy közösségi finanszírozó oldalon gyűjtött pénzt.

Pásztor Lénárd külföldi weboldalon gyűjtött pénzt egy ötletéhez, hatvanezer font volt a cél, összejött jó harmadával több, nyolcvannyolc ezer font, úgy harmincöt millió forint, ma már egy Londonban bejegyzett sikeres vállalkozás vezetője.

A Magyarul Balóval vendége még Turcsán Tamás szakértő, aki elsők között indított magyar közösségi finanszírozó oldalt, pénzgyűjtéshez ad tanácsokat induló vállalkozásoknak.

Mándó Milán pedig azzal foglalkozik, hogy, ha ő maga kivitelezhetőnek talál egy ötletet, kinek-kinek tanácsokat ad egy teljes üzleti modell összerakására.

Hozzászólások

A hozzászólások moderálás után kerülnek megjelenítésre.

0 hozzászólás

Hozzászólás:

500 karakter
^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való
!

A tartalom megtekintése csak az X-Faktor Elit Klub tagjai számára engedélyezett!

A tartalom megtekintése csak az X-Faktor Elit Klub tagjai számára engedélyezett!