Magyarul Balóval

Minden hétköznap este
az RTL Klubon

Baló György (1947-2019)

Baló György (1947-2019)

Főszerkesztő, műsorvezető

2015 februárja óta a Magyarul Balóval műsorának főszerkesztő/műsorvezetője volt. Méltósággal viselt, hosszú betegség után szerettei körében hunyt el 2019. március 18-án.

Néhány éves szünettel (1994-1999) évtizedekig az MTV-nél dolgozott: Híradó, Panoráma, külföldi interjúk,riport- és dokumentumfilmek. 1990-ben az MTV2 igazgatója, a Napzárta és a választási műsorok főszerkesztője.

1997-99: a TV3 vezérigazgatója, az Esti gyors főszerkesztője és műsorvezetője.

Kétezres évek: kulturális igazgató, majd az Este, a Szólás szabadsága, végül a Kassza szerkesztője és műsorvezetője. 1994-ben a Drót c. kábeltelevíziókon sugárzott heti hírmagazin főszerkesztője és műsorvezetője.

2011-ben kezdeményezi távozását az MTV-től. Korábban a Magyar Film- és Tévéművészek Szövetségének társelnöke, 1989-ben a Magyar Újságírók Országos Szövetségének elnöke. Több szakmai kitüntetés - Rózsa Ferenc-díj, Balázs Béla-díj, Pulitzer-emlékdíj - birtokosa.

18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való