KERESÉS search-close

Újabb hihetetlen nevek a Kicsi Óriások háza táján!

szerző:
2016.08.05. 13:30

Ha már megvan a zsűri és a műsorvezetőnk is felkészülten várja a kis tehetségeket, akkor már csak egy utolsó részlet hiányzik: a csapatkapitányok! Hogy kik ők, és mi lesz a szerepük a műsorban? Most végre kiderül!

Újabb hihetetlen nevek a Kicsi Óriások háza táján!

A tehetség megmutatásához nem kell több mint egy óriási színpad, egy hozzáértő zsűri – akik kritikáikkal és észrevételeikkel irányba terelik a fellépőket –, és természetesen az sem árt, ha a gyerekek hétről-hétre egy igazi csapatban együtt fejlődhetnek és tanulhatnak.

A Kicsi Óriások egyik fontos részlete, hogy az apró tehetségek nem egyedül küzdenek meg az izgalmas kihívásokkal, hanem csapatokban! Ezeknek a vezetésére és összetartására pedig öt igazán lenyűgöző név mondott igent: Kiss Ramóna, Kovácsovics Fruzsina, Tóth Vera, Trap kapitány és Oláh Gergő!

Mindannyian azért vannak, hogy a fiatal tehetségeket segítsék, és egy igazi támogató közeget biztosítva mindig ott legyenek a kicsik mellett.

Minden csapatban egy-egy táncospár, egy-egy énekes és egy kis tehetség kap majd lehetőséget a bizonyításra.

A csapatkapitány fogalmát tehát kipipálhatjuk, most azonban nézzük meg egy kicsit közelebbről, hogy kikkel is találkozhatunk majd ebben a szerepben az ősszel induló tehetségkutatóban!

Kiss Ramóna

Újabb hihetetlen nevek a Kicsi Óriások háza táján!
 


A színésznő, akit egy egész ország ismer és imád! Az RTL Klub nézői 2002 óta láthatják a csatorna képernyőjén, ahol hazánk egyik legsikeresebb sorozatában, a Barátok közt-ben alakítja Szentmihályi Zsófi karakterét. Pár hónapja elhagyta ugyan a Mátyás király teret, azonban a szünet hamar véget ért és visszatért, a rajongók óriási örömére!

Kovácsovics Fruzsina

Újabb hihetetlen nevek a Kicsi Óriások háza táján!
 


A kétszeres Fonogram-díjas énekesnőt a nézők a 2007-es Csillag Születik-ből ismerhetik, ahol egészen a döntőig menetelt. Ezt követően három stúdió albumot is készített. Utolsó albuma – az Elfeledett mézescsók – már egy teljesen új irányt nyitott a karrierjében, hiszen óvodapedagógusként egy olyan lemezt szeretett volna megalkotni, ami a gyerekeknek szól. Így nem meglepő, hogy Fruzsina életében nagyon fontos szerepet töltenek be az apróságok!

Tóth Vera

Újabb hihetetlen nevek a Kicsi Óriások háza táján!
 


A szintén tehetségkutatóban feltűnt énekesnő 2004-ben kezdte meg hódító útját a magyar zeneiparban. Az azóta eltelt évek alatt négy stúdióalbumot jelentetett meg. Az életét a fellépések és az éneklés tölti ki, persze nemcsak saját dalait adja elő szívesen a színpadon, igyekszik minél több műfajban kipróbálni magát!

Trap kapitány

Újabb hihetetlen nevek a Kicsi Óriások háza táján!
 


A 2014-es X-Faktorban feltűnt Tha Shudras frontembere, aki 2010-ben alapította meg az underground zenekart egy barátjával. A performanszairól és különleges fellépő ruháikról, maszkjaikról elhíresült srácok persze néha-néha felfedik valódi arcukat, így találkozhatnak majd a gyerekek is a kapitánnyal, aki ha nem a színpadon tolja az őrjítő beatboxot, akkor Molnár Tiborként ismerheti őt a világ.

Oláh Gergő

Újabb hihetetlen nevek a Kicsi Óriások háza táján!
 


A fiú, aki tehetségével egészen a döntőig, onnan pedig a győzelemig menetelt az X-Faktor harmadik szériájában. Az énekes egész életét kitölti a zene, a koncertek és az alkotás. Azonban karrierje egyengetése mellett nagyon fontosak az életében az apróságok, hiszen ő maga is édesapa. Feleségével, Nikivel három gyermek boldog szülei. Tapasztalatból tehát ezen a téren sincs hiány.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való