KERESÉS search-close

Új őrület hódít az Akadémián!

szerző:
2016.09.22. 14:20

A Kicsi Óriások tehetségei szeretnek mókázni a szünetekben, és most rákaptak, hogy egy izgalmas kis járművel, az egyensúlyérzéküket teszteljék.

Új őrület hódít az Akadémián!


Folyton mászkálni és sétálgatni egy idő után unalmassá válhat, ezért a gyerekek a szabadidejükben szeretik a legegyszerűbb cselekvésekből is kihozni a legtöbbet. Ebben persze a segítségükre volt egy érdekes kis kütyü – a hoverboard – is, amit csupán a talpuk mozgatásával irányítgathatnak, miközben rajta egyensúlyoznak.

Külső szemmel több, mint lehetetlennek tűnik, hogy bárki is megálljon a kétkerekű járgányon – miközben az ráadásul még mozog is –, a gyerekek azonban profin szlalomoztak vele az Akadémián.
 

Új őrület hódít az Akadémián!
 

 

A kistehetségek sem maradtak ki az érdekes mókázásból, persze nekik a nagyok segítettek, hogy biztonságosan megálljanak a hoverboardon.

Zsolti és Petra is ott voltak Kincső és Vivi mellett:
 

 
Új őrület hódít az Akadémián!
 

 

Új őrület hódít az Akadémián!
 

 

Akik viszont már profin száguldoztak a járgányon – Petra és Dorina –, még arra is szakítottak időt, hogy egy cuki kép készüljön róluk, miközben az új őrületen álldogálnak:
 

Új őrület hódít az Akadémián!
 

 

Hoverboard ide vagy oda, ne feledkezzetek meg róla, hogy a Kicsi Óriások ezen a héten már vasárnap lesz az RTL Klubon 18:50-kor!

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való