KERESÉS search-close

Sebestyén Balázs lesz a Kicsi Óriások házigazdája!

szerző:
2016.08.05. 13:30

Az már korábban kiderült, hogy kik ülnek majd a zsűri székben a gyerekek tehetségkutatójában, azonban arról nem esett szó, hogy vajon ki lesz a porondmester. Egy show pedig nem maradhat műsorvezető nélkül.

Sebestyén Balázs lesz a Kicsi Óriások házigazdája!

A 2004 óta az RTL Klubnál tevékenykedő műsorvezető – akit több ízben is jutalmaztak már díjakkal munkásságáért – számtalan sikeres műsort tudhat már a háta mögött. Akad itt példa szinte minden műfajból: ValóVilág, Celeb vagyok, ments ki innen!,  1 perc és nyersz!, X-Faktor, Gyertek át szombat este! és még sorolhatnánk.

Noha, Balázs a tehetségkutatók terén is tapasztaltnak számít, most mégis új kihívással nézhet szembe, hiszen egy olyan show vezénylését vállalta el, amiben a tehetségen túl a gyerekeké a főszerep!

Az RTL Klub ősszel induló vadonatúj show-jában ugyanis a kicsik mutathatják meg, hogy igazából óriások, hiszen a bennük rejlő hihetetlen tálentum nem ismer határokat.

Természetesen Balázst sem kell félteni, hiszen kétgyermekes édesapaként bőven van tapasztalata az apróságok világában.

Ezek után már csak várnunk kell, hogy beköszöntsön végre az ősz, és minden a kicsikről szóljon!

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való