KERESÉS search-close

Olívia, Peti, Eszter és Zsolti lettek a Kicsi Óriások kategória-győztesei!

szerző:
2016.10.16. 21:21

Vasárnap este elérkezett a Kicsi Óriások fináléja, amelyben kiderült, hogy kik lettek az egyes kategóriák – énekesek, táncosok, kis tehetségek – egyéni győztesei. A zsűri döntése alapján az énekesek kategóriáját Peti, a táncosokét Eszter és Zsolti, míg a kis tehetségekét Olívia nyerte meg.

Olívia, Peti, Eszter és Zsolti lettek a Kicsi Óriások kategória-győztesei!


Rengeteg tehetséges gyermek, számtalan megható és felemelő pillanat – heteken át tartó izgalmas versengést követően vasárnap a fináléjához érkezett az RTL Klub tehetségmutató-showja. A Kicsi Óriások utolsó adása több szempontból is rendhagyó volt. Egyrészt a Földes Eszter, Geszti Péter és Spáh Dávid alkotta zsűri ezúttal nem pontozta a produkciókat, másrészt pedig a csapatkapitányok is már csak a közönség soraiból szurkoltak a gyerekeknek.

A nyitányban a Kicsi Óriások történetében először és utoljára állt együtt a színpadon egy közös produkcióval az összes versenyző, amely méltó megkoronázása volt a gyerekek és tanáraik hónapokon át tartó, kemény munkájának.
 

 

Ezt követően az énekesek és a táncosok egyéni produkcióikkal álltak a zsűri elé, míg a kis tehetségek a Schobert Norbert-Rubint Réka házaspárt záporozták meg kérdéseikkel.
 

 

Földes Eszternek, Geszti Péternek és Spáh Dávidnak már itt meg kellett hoznia az első komoly döntést, hiszen ki kellett választaniuk azt a két kis tehetséget, akik már egyéni produkcióval párbajozhattak a kategória-győztes címért. Martin a Halott pénz egyik slágerével varázsolt bulihangulatot a stúdióban, míg Olívia Péterfy Bori egyik dalát énekelte el, a zsűri szerint kimondottan szépen. A zsűri döntése alapján végül Olívia lett a kis tehetségek kategória győztese.
 

 

Az énekesek közös produkciója után is egyből győztest hirdettek: Peti lett az, akinek odaítélte ezt a megtisztelő címet a zsűri.
 

 

A táncosok közös produkciója után pedig az is kiderült, hogy Eszter és Zsolti lett a kategória győztese.
 

 

Az egyes kategóriák győztesei egyébként fejenként másfél millió forintot nyertek, amelyet szüleik a további taníttatásukra fordíthatnak majd.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való