KERESÉS search-close

Íme, a Lázadók legemlékezetesebb pillanatai!

szerző:
2016.10.09. 16:00

Most vasárnap eldől, hogy a Lázadók vagy a Fenegyerekek nyerik el a legjobb csapat címét. Összegyűjtöttük nektek a Lázadók legszebb és legkülönlegesebb pillanatait, hogy könnyebben felidézhessétek az eddigi adások momentumait.

Íme, a Lázadók legemlékezetesebb pillanatai!


A Kicsi Óriások tehetségei a válogatókon, azt követően pedig az első párbaj adáson léptek először színpadra. A leendő csapatkapitányaik, utána pedig a zsűri előtt bizonyíthatták: ők bizony, tehetségesek!

A párbajok során eldőlt, hogy kik lehetnek benne a kapitányok végső csapataiban. Kiss Ramóna Kincsőt választotta a kistehetségek közül a csapatába, az első adás során pedig a zsűri Eszti-Zsolti táncos duóját, valamint Petrát jutatták tovább.
 

Így Kincső, Petra, Eszti és Zsolti lettek a Lázadók!
 


Ezt követően megkezdődött a pontszerzés, annak ellenére is nagy volt az izgalom a színpadon, hogy a második adásban még egyetlen csapattól sem kellett búcsút vennünk. Eszti és Zsolti ekkor már érezhetően összekovácsolódott, amit a zsűri is észrevett:
 


A gyerekek minden héten rengeteget próbálnak, hogy a legjobbat hozhassák ki magukból, és természetesen mindig sok pontot szeretnének gyűjteni a csapatuknak. Így volt ezzel Petra is, aki a harmadik adásban egy John Legend dallal nyűgözte le a zsűrit. Ráadásul ő maga is elérzékenyült az előadás után, potyogtak a könnyei:
 


A Kistehetségek nemcsak énekelni és táncolni szeretnek, hanem az aranyos szövegükkel is mindig levesznek mindenkit a lábukról, még a sztárvendégeket is. Volt, hogy Istenes Bencééket kérdezgették a babázásról, és Tóth Gabi is vendégeskedett már náluk, amikor többek között a házasság is szóba került:
 


A gyerekek nemcsak egyedül okoztak csodaszép pillanatokat a közönségnek, hiszen megannyi sztárvendég is fellépett már velük, legutóbb például a ByTheWay-vel nyűgözték le a zsűrit:
 


Természetesen olyan pillanatok is akadtak, amikor mindenki könnyekben tört ki, hiszen a gyerekek szinte már az időt is megállították a produkciójukkal. Ilyen volt például Eszti és Zsolti nagy momentuma, amikor egy kortárs táncot adtak elő:
 


Vagy arról az előadásról sem feledkezhetünk meg, amikor girl power volt a színpadon és Eszti Ramival közösen táncolt egyet:
 


Rami és Eszti imadtak együtt táncolni a színpadon! A színésznő ráadásul egy új oldaláról mutatkozott meg ezzel, és még az akrobatikus elemeket is kipróbálta. Közösen meséltek a produkciójukról:
 


A következő adásban igazán érzelmes produkciók érkeznek, hiszen a gyerekek azon túl, hogy egyedül is fellépnek, a csapataikkal közösen is előadnak egy-egy dalt, ráadásul a tehetségek a tanáraikkal is bizonyítani fognak!
 

Neked melyik csapat a kedvenced? A Fenegyerekek vagy a Lázadók?

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való