KERESÉS search-close

Elsőkből lettek utolsók: Tóth Vera és csapata, a Vagányok búcsúztak a Kicsi Óriásoktól

szerző:
2016.09.26. 10:59

Múlt héten még a tabella élén járt, most azonban sajnos az utolsó helyen végzett Tóth Vera és csapata, a Vagányok, így most vasárnap nekik kellett egy időre elbúcsúzniuk a Kicsi Óriások színpadától. Már csak három csapat maradt versenyben az RTL Klub tehetségmutató showjában.

Elsőkből lettek utolsók: Tóth Vera és csapata, a Vagányok búcsúztak a Kicsi Óriásoktól

A Kicsi Óriások csapatai hétről-hétre magukkal viszik a már megszerzett pontjaikat, így a vasárnapi esti adás kezdetén még Tóth Vera és a Vagányok vezették az összesítést, a sereghajtó pedig Oláh Gergő és a Fenegyerekek voltak. Ez azonban még semmit sem jelentett, főleg úgy, hogy Földes Eszter, a Kicsi Óriások zsűritagja már előre jelezte, ezen a héten még szigorúbban fogja pontozni a gyerekek produkciót. Spáh Dávid is hangsúlyozta, hogy most mindenkinek ki kell lépnie a komfortzónájából ahhoz, hogy a többiekhez képest kiemelkedő előadást tudjon nyújtani.

Ezt mintha a gyerekek is érezték volna, hiszen felnőtteket megszégyenítő elszántsággal álltak fel a Kicsi Óriások színpadára. A zsűri valóban szigorúbbnak bizonyult, de több tehetség előadásától ezen a héten is tátva maradt a szájuk. Lara, a Fenegyerekek énekese – ebben a kategóriában a műsor eddigi folyamán először – mindhárom zsűritagtól 10 pontot kapott, Eszter és Zsolti, a Lázadók táncosai pedig ezúttal is remekeltek az új stílusú koreográfiájukban.
 


A Kicsi Óriások vasárnapi adásában ezúttal Tóth Gabi beszélgetett a kistehetségekkel, akik nem kímélték az énekesnőt: kendőzetlen őszinteséggel faggatták arról, hogy például miért váltogatja olyan sűrűn a frizuráit, vagy mit csinálnak szabadidejükben szerelmével, Molnár Tibivel, aki egyébként a legutóbbi adásban búcsúzó Torpedók csapatkapitánya.
 

 

Az extra-produkciók keretében Dér Heni Larával (Fenegyerekek) és Petrával (Lázadók) énekelt el egy Beyoncé számot, míg Takács Nikolas Cilivel (Vagányok) és Petivel (Kisördögök) állt a közönség elé. A Kicsi Óriások táncosai az extra-produkció keretében közös koreográfiával szántották fel a színpadot, míg az ovisok Spice Girl-csapatként nyűgözték le a zsűrit.
 

 

Nagyon nehéz dolga volt a zsűrinek, hogy kinek ítéli oda az extra-pontokat, hiszen a finálé előtt alig pár tized volt a különbség egy-egy csapat között. Földes Eszter, Geszti Péter és Spáh Dávid végül úgy döntött, hogy két extra-pontot is a Lázadók csapata versenyzői érdemelnek meg. Az ovisok közül ugyanis Kincső, míg a táncosok közül Eszti és Zsolti zsebelhették be az extra-pontokat.

A zsűri által utoljára kiosztott extra-pont végül megfordította és el is döntötte az estét: az énekesek közül ugyanis Peti, a Kisördögök énekese lett kiemelve, aki ezzel megmentette csapatát a kieséstől. Meglepő módon így az este végére az elsőkből lettek utolsók:

1. Kiss Ramóna és a Lázadók (Petra, Eszter, Zsolt és Kincső): 83,7 2. Oláh Gergő és a Fenegyerekek (Lara, Dorina, Ricsi és Viki): 83,6 3. Kovácsovics Fruzsina és a Kisördögök (Peti, Viki, Olivér és Olívia): 82,2 4. Tóth Vera és a Vagányok (Cili, Petra, Kornél és Vivien): 81,6
 

 

Tóth Verának és csapatának, a Vagányoknak kell tehát egy időre búcsúzniuk a Kicsi Óriások színpadától, az utolsó adásban azonban ők is visszatérnek majd.

Jövő hét vasárnap 18.50-től viszont folytatódik a csapatok közötti versengés, és az is eldől, kik állhatnak majd fel a Kicsi Óriások képzeletbeli dobogójának harmadik fokára.

A műsor összes produkcióját itt visszanézhetitek!

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való