KERESÉS search-close

A Kicsi Óriások egy plakátversenyen is összemérték tudásukat! Szavazz!

szerző:
2016.09.09. 14:10

A gyerekek a színpadon kamerák és nézők előtt bizonyítanak minden héten, különböző koreográfiákat és dalokat előadva. A versenyből és a kreativitásból viszont jut bőven az Akadémiára is! A cikk végén ti is szavazhattok a kedvenc plakátotokra!

A Kicsi Óriások egy plakátversenyen is összemérték tudásukat! Szavazz!


A műsor tehetségeit minden szombaton a tévében láthatjuk, ahogy különböző kategóriákban gyűjtik a pontokat a csapataiknak, azonban arról se feledkezzünk meg, hogy a gyerekek folyamatosan készülnek az előadásokra a Kicsi Óriások Akadémiáján.

A próbák mellett persze jut idő egy kis szórakozásra is, hiszen egyetlen napba sok minden belefér, ahogy azt az alábbi videóban is megnézhetitek:
 


A gyerekek nemrég plakátversenyt tartottak, aminek az volt a lényege, hogy minden csapat együttes erővel készítse el a saját „poszterét”. Egy olyan plakátot, ami a legjobban kifejezi őket.

Jöhetett a megbeszélés, hogy melyik csapat, milyen látványt képzel el magának, ezek után pedig kezdődhetett is az alkotás!
 

A Kicsi Óriások egy plakátversenyen is összemérték tudásukat! Szavazz!
 


Kornél például kitalálta, hogy a Vagányok plakátján mindenkinek ember feje és állatteste legyen! Így történhetett, hogy az ő feje például egy medve testére került. A Lázadóknál ehhez képest már a lila szín és természetesen a rengeteg csillám került a középpontba.

Kovácsovics Fruzsi Kisördögei hűek maradtak a nevükhöz, és mindenkinek ördögszarvacskákat alkottak a plakátra. A Fenegyerekek is lázas tervezésbe kezdtek Oláh Gergő társaságában. A Torpedók pedig eltávolodtak a valóságtól és az űrbe képzelték magukat, élükön Trap Kapitánnyal.
 

A következő videóban megleshetitek, hogyan készültek a művek:
 


Miután elkészültek a művek, mindegyik kikerült az Akadémia falára, ahol mindenki megcsodálhatta őket, ezek után pedig jöhetett a szavazás!

A győztes végül Kiss Ramónáék csapata lett, akik nyereményként elmehettek együtt mozizni!

Szerintetek melyik mű lett a legszebb? Nyomjatok egy lájkot a kedvencetekre!

 

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való