KERESÉS search-close

A Fenegyerekek és a Lázadók között dől majd el a Kicsi Óriások csapatversenye

szerző:
2016.10.03. 10:21

A csapatdöntőbe jutás volt a tét a Kicsi Óriások vasárnapi adásában, amelyben ezúttal még a csapatkapitányok is versenybe szálltak az extra-pontokért. Szoros küzdelmet követően végül Kovácsovics Fruzsinak és csapatának, a Kisördögöknek kellett búcsúznia egy időre a Kicsi Óriások színpadától.

A Fenegyerekek és a Lázadók között dől majd el a Kicsi Óriások csapatversenye


Teljes erőbedobással készültek a Kicsi Óriások Akadémiáján a gyerekek és a csapatkapitányok, hiszen most vasárnap már a csapatdöntőbe jutás volt a tét. Mindenki szerette volna egészen új oldalát megmutatni a zsűrinek, minél több pontot szerezve ezzel csapatának.

Dorina és Ricsi, a Fenegyerekek táncosai profizmusuk mellett ezúttal érzelmeiket is kimutatták a robotos koreográfiában, míg Petra, a Lázadók csapatának tagja először énekelt magyarul a Kicsi Óriások színpadán. Nagy feladatot vállalt Viki és Olivér, a Kisördögök táncospárja, akiknek egy hét alatt kellett elsajátítaniuk egy olyan stílust, a swinget, amelyről korábban Olivér például még csak nem is hallott.
 


Most vasárnap nemcsak a gyerekek, hanem a csapatkapitányaik is beszálltak a pontgyűjtésbe egy-egy extra-produkcióval: Kovácsovics Fruzsi Petivel (Kisördögök), míg Oláh Gergő Larával (Fenegyerekek) énekelt duettet, Kiss Ramóna pedig Eszterrel (Lázadók) táncolt. Az ovisok pedig egy kvíz-játék keretében mutatták meg talpraesettségüket és humorérzéküket.
 

 

Ugyancsak extra-produkciók keretében állt színpadra a Kicsi Óriások énekeseivel Palya Bea, míg az X-Faktor egykori felfedezettjei, a ByTheWay együttes a Fenegyerekek, a Kisördögök és a Lázadók táncospárjaival lépett fel.
 

 

Ezek után a Földes Eszter, Geszti Péter és Spáh Dávid alkotta zsűrin nagy volt a nyomás, hogy kiknek ítéli oda az extra-pontokat. Végül úgy döntöttek, hogy az énekes kategóriában az extra-pontot Petinek (Kisördögök), az ovisok közül Vikinek (Fenegyerekek), a táncosok közül Esztinek és Zsoltinak (Lázadók) ítélik oda. A csapatkapitányok közül pedig Oláh Gergő zsebelhette be az extra-pontot a Larával előadott duettjéért cserébe, így kialakult az este végeredménye:
 

 

Oláh Gergő és a Fenegyerekek (Lara, Dorina, Ricsi és Viki): 113,4 2.

Kiss Ramóna és a Lázadók (Petra, Eszter, Zsolt és Kincső): 111,8 3.

Kovácsovics Fruzsina és a Kisördögök (Peti, Viki, Olivér és Olívia): 111,2


Az összegyűjtött pontok alapján tehát Kovácsovics Fruzsinak és a Kisördögöknek kellett elbúcsúznia egy időre a Kicsi Óriások színpadától. Jövő hét vasárnap 18.50-től így a Fenegyerek és a Lázadók között dől majd el, ki nyeri a Kicsi Óriások csapatversenyét. Az október 16-i adásban pedig az összes csapat visszatér majd a Kicsi Óriásokba, és kiderül, kik lesznek az egyes kategóriák – énekesek, táncosok, kis tehetségek – abszolút győztesei.
 

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való