KERESÉS search-close
Csak a csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező!
X
Másolás vágólapra

Keresem a családom 2017-03-21

szerző:
2017.03.21. 21:30

Isabelle New Yorkban él. Igazi, manhattani lány, csodás családdal és egy kisbabával. Isabelle-t 3 éves koráig Editnek hívták, örökbefogadó szülei pedig egy egri gyermekotthonból vitték az Egyesült Államokba. A kicsi lány amerikai tévéműsorokban szerepelt, apukájának köszönhetően a Broadway színpadán táncolt, és szüleivel körbeutazta a világot. Az álomszerű életéből most mégis hiányzik valami: Isabelle a magyar gyökereit, a vér szerinti szüleit keresi. A nyomok sok csavar és kutatás után egy Heves megyei, aprócska faluba vezettek.

Zsoltnak nagyon nehéz gyerekkora volt. A szülei nem vetették meg a poharat, sokat veszekedtek, majd amikor ő még egész pici volt, elváltak és mindketten magára hagyták. A kisfiút az anyai nagyanyja nevelte fel, aki később megismertette az édesanyjával. Zsoltnak ma sincs könnyű élete. Néhány hónapja leégett a háza, az egyik gyermekét az ablakon keresztül mentette ki. A házat Zsolt közösségi erő segítségével most építi újra és közben az édesapját keresi, akit 26 éve nem látott. Azt reméli, mindenre van magyarázat.

Hozzászólások

A hozzászólások moderálás után kerülnek megjelenítésre.

0 hozzászólás

Hozzászólás:

500 karakter
^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való
!

A tartalom megtekintése csak az X-Faktor Elit Klub tagjai számára engedélyezett!

A tartalom megtekintése csak az X-Faktor Elit Klub tagjai számára engedélyezett!