KERESÉS search-close

Megkóstoltuk a legfinomabb tokaji borokat

szerző:
2015.06.24. 20:08
Ezúttal hazánk egyik történelmi borvidékére, Tokajba látogatunk, ahol nem csak finom borokat kóstolunk majd, de jókat eszünk is.
Megkóstoltuk a legfinomabb tokaji borokat
A  Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Tokaj-hegyalja Magyarország egyik legszebb, legnevesebb, nemzetközileg is egyik legismertebb kultúrtája. Az UNESCO Világörökség Bizottsága 2002-ben felvette a világörökségek közé. A környező lankás hegyoldalakon végigfutó szőlők és az apró falvak látványa szívet-lelket melengető harmóniát sugároznak. Itt található Rátka, egy aprócska falu, aminek határában egy régi-új borospincét néztünk meg. Egy borospincében nemcsak az a jó, hogy jó hűvös, de az is, hogy telis tele van szép borokkal. Természetesen a kóstolás sem maradhatott el. Az Angyal Borházban jellemző tokaji fajtákat ízlelgettük.

A sok bor után már kívánta a gyomrunk az ételt. Halra-Bor ez volt annak  a tokaj-rakamazi csárdának a neve, ahová ezután mentünk. Igaz, mi borra ettünk halat, és nem fordítva.

Kalandozzon velünk Ön is szombaton 11:10-kor az RTL Klubon!

 
^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való