KERESÉS search-close

Teljes adások

2015.12.19. 11:05 (szombat)
Hisszük, hogy az élmények szebbé tehetik az életet, ahogy azt is, hogy a megszerzett tudás és élmények olyan...
2015.12.12. 11:00 (szombat)
Hisszük, hogy az élmények szebbé tehetik az életet, ahogy azt is, hogy a megszerzett tudás és élmények olyan...
2015.12.05. 11:20 (szombat)
Hisszük, hogy az élmények szebbé tehetik az életet, ahogy azt is, hogy a megszerzett tudás és élmények olyan...

Matyóföld központjába látogattunk

Bár alig húszezren lakják, Mezőkövesd kulturális jelentősége a Matyóföld központjaként mégis óriási. A világban például a magyar népviseletet sokfelé a matyókéval azonosítják. Mezőkövesd azonban nemcsak a népművészet iránt érdeklődők, de a gyógyulni, pihenni, ellazulni vágyók számára is igazán remek úti cél lehet.

Fedezze fel velünk Jordánia csodáit!

Ma Közel-Keletre utazunk, Jordániába. A sivatagi királyság már több évtizede igen népszerű az magyar turisták körében. Nemcsak a kitűnő programlehetőségek, a lenyűgöző látványosságok miatt, hanem azért is mert viszonylag olcsón meg lehet úszni egy jordániai üdülést.

Műsorvezető

Hajdúszoboszló: a város, ahol egész évben strandszezon van

Ezúttal az Európa-szerte híres kelet-magyarországi üdülőváros Hajdúszoboszló hotelkínálatából szemezgetünk. Megmutatjuk, hogy ilyenkor a nyári nyüzsgés és zsibongás lecsengése után is érdemes idejönni. Sőt, azoknak, akik a valódi nyugalmat keresik ilyenkor érdemes igazán.

Alsó-Ausztriában szomszédoltunk

Van Ausztriában egy hagyomány. Az ország valamelyik tartománya minden évben megrendezi a Landesausstellungot, azaz az éves tartományi kiállítást. Minden évben más tartomány van soron, Idén Alsó-Ausztria mutatkozott be Ausztria többi részének illetve a nagyvilágnak. A lenyűgöző természeti szépségű Ötscher-régió turisztikai fejlesztése fő a cél. Tartsanak velünk, ezúttal egy kis szomszédolásra.

A Balatont ősszel sem lehet megunni!

Bár már a szó klasszikus értelmében vett szezonnak vége, a mai adásban a Balatonra megyünk, megmutatjuk, hogy a már egy kicsit hűvösebbre fordult időben is van miért lemenni egy-egy hétvégére. Bemutatunk néhány új turisztikai fejlesztést. Tartsanak velünk! Kezdünk.

Tartson velünk egy nyugat-balatoni kalandra!

A mai adásban a Balaton nyugati medencéjének partján túrázunk, mégpedig biciklivel. Utunk során majd egy tucat helyszínt érintünk, melyek többsége így-vagy úgy kapcsolódik a nagy hírű Festetics- családhoz, akiknek öröksége tulajdonképpen a mai napig meghatározza a térség arculatát.

Csodálatos természeti környezet: a Spreewaldban barangoltunk

Mai adásunkban némileg rendhagyó módon külföldre utazunk, mégpedig Németorszég keleti határvidékére a Spreewald régióba. Hagyományok és népszokások, csodálatos természeti környezetben a mai Kalandorban, egyenesen Németországból.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való