Időjárás

Mindennap
közvetlenül a Híradó után

Pataki Zita

Pataki Zita

 

Ha egy Marslakónak kellene bemutatkoznom, nehéz dolgom volna, mert én valószínüleg kíváncsibb lennék őrá, és folyamatosan csak kérdéseket tennék fel neki. Azt hiszem ez jellemez legjobban: érdekel az élet, az emberek, a kapcsolatok...

Szeretek az emberekkel, a családommal, a barátaimmal együtt lenni!  Nincs sok barátom, de velük tartalmas és őszinte a kapcsolatom. 

Közben nagyon hálás lennék a sorsnak,hogy megismerhettem egy idegent (mármint a Marslakót). Az öcsém vette észre évekkel ezelőtt, hogy mennyire "hála-kifejező" vagyok, még a legrosszabb dologban is meglátom a jót,és aztán azért is hálás vagyok. A derű nem csak a munkámban, a természetemben is jelen van. 

Igyekszem a jelenben élni, élvezem ha alszom, ha eszem, vagy épp sétálok a férjemmel, és a kutyánkkal Titivel. Macskánk is van, Kathy, aki félig britt rövidszörű,félig main coon. Négyen, (kutya,macska, a férjem és én) boldogan élünk egy gyönyörű kis faluban, erdő szélén egy gerendaházban, amiről álmodtam! 

Vannak persze vágyaim: hogy életszeretetemet és értékeimet valakinek, valakiknek átadjam, hogy anyuka lehessek. Hogy a férjemmel a világot megismerhessem, sokat utazzunk.Vannak ambícióim: hogy oktassak, hogy a játszma- és erőszakmentes kommunikációt minél több embernek megtaníthassam. Vannak hobbijaim: kertészkedem, olykor futok, bicajozom, kirándulok. Imádok filmeket nézni és könyveket két nap alatt kiolvasni.

Voltak az életemben mélypontok és fájdalmak, csalódások, és tragédiák, sírtam és elnémultam, de örülök, hogy kaptam valahonnan valami nagy erőt, ami tovább libbent, ami felemel és mosolyra fakaszt mindig. 

18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való