Időjárás

2018.07.27. 16:00 (péntek)

Ilyen idő lesz hétvégén! (július 28-29)

Ilyen idő lesz hétvégén! (július 28-29)

A hétvégén sokfelé lesz kánikula, strandidő, de nem lesz végig szikrázó napsütés, ugyanis a napos időszakok mellett zivatarok is várhatók.

Szombaton a legmagasabb hőmérséklet általában 28 és 33 fok között lesz, keleten várható a melegebb. Bár mindenütt lesz napsütés, ezt délen és a középső tájakon többször zavarják a felhők. Főként ezeken a tájakon elszórt zápor, helyenként zivatar is ki fog alakulni. A legtöbb napsütés az ország északkeleti harmadán lesz.

Vasárnap naposabb idő várható, de középen és keleten helyenként akkor is lehet zivatar. Vasárnap már általában 29, 35 fok várható a délutáni órákban.

Ilyen idő lesz hétvégén! (július 28-29)
 

Fotó: Nagy György

A nagyobb folyók és tavak hőmérséklete jellemzően 22 és 26 fok között alakul. A Balaton 24, 25, a Velencei-tó 26 fokos.

A jövő hét első napjaiban sok lesz a napsütés, emellett helyenként továbbra is lehet zivatar, és marad a kánikula, még hajnalban is sokfelé lesz 20 foknál melegebb. A hét második felében pár fokkal csökkenhet a hőmérséklet.

Forrás: rtl.hu; Leadkép: Tóth Krisztián

18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való